Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
291/310 anonim válasza:
Sziasztok! Hát igen szalad az idő...:-) Én elsőnek mindig is fiùt szerettem volna, majd egy kislànyt!:-) egyébként meg mindegy.. A csalàdban mindenki nagyon örül! Lesz 4 nagyszülő, remélhetőleg megéri mind a 8 dédszülő és ràadàsnak még 2 ükmamàja is lesz! :-) Sokan irigyelnek, hogy él az összes nagyszülőnk és az én részemről 2 dédmama, akik màr nagyon vàrjàk az első ükunokàjukat..:-) "E"
292/310 anonim válasza:
Sziasztok Csajok! Miújság Veletek? Rég nem írt már senki a fejleményéről! Én azóta már 22 hetes vagyok és nagyon gyorsan megy az idő..:) Kérdező veletek mi újság?:) "E"
293/310 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mi már 37 hetesek vagyunk, bármelyik nap érkezhet aprócska, vannak arra utaló jelek :) Nem volt zökkenőmentes terhesség (terhességi cukorbetegség, 32 hetesen fájások, stb.), de most jól vagyunk és már nagyon izgatottak!
2014. jún. 28. 06:54
294/310 anonim válasza:
Sziasztok nagyon orulok mind kettotoknek ! Kerdezo kitartas mar nem sok van hatra ! van mar neve a babanak ??? "E" uristen , ennyire elszaladt az ido akkor mar tudod a baba nemet, kisfiu lesz vagy kislany? hogy vagytok ? van kep a babokrol ? ( ultrahangos ) :):) En most megint itthon vagyok Magyarorszagon, cisztam volt es amiatt nem jott ossze a baba, mostanra felszivodott de most megint nem talalkozunk nyar vegeig, elkezdtem dolgozni, hogy lefoglaljam magam. DE nayon nagyon bizom benne, hogy oszre mar nekem is osszejon, mert mar tavaly ota varjuk, csak igy nehez :(
296/310 anonim válasza:
Sziasztok! Jujj, kérdező, akkor már nagyon izgalmas lehet, hogy akármikor megszülethet a picurkád..:) Könnyű, gyors szülést kívánok Neked!!:) Én ma kezdtem meg a 23. hetet..:) Hihetetlen, hogy hogy mennek a hetek.. "V" sajnálom, hogy eddig nem sikerült, szorítok hogy minél hamarabb jöjjön nálatok is a babó! Egyébként kiscsajt hordok a sziven alatt, akit Boglárkának fognak majd hívni..:)Amin jól látszik az a 12 hetes kép : [link] 26 hetesen megyek majd 4D-re, remélem szépen mutatkozik majd Nekünk..:) "E"
297/310 anonim válasza:
JAjj de jo "E" gratulalok a kislanyotokhoz :) koszi a kepet, ha majd elmesz 4d-re arrol is varok kepet :):) Szep nevet valasztottatok neki, nagy mara pocakod ? el sem tudom kepzelni milyen lehet, pocakosan. En is nagyon szeretnem mar atelni, de most ugy fogom fel, hogy biztos a sors nem akarja meg, raadasul most folyton kimarad a menstruaciom, ugy hogy baba nem lehet mert most itthon vagyok , az orvos pedig mindent rendben talalt nem ertem miert nem jon meg.... "E" nalad , hogyan zajlik a terhesseg? vannak tipikus nehez idok , vagy konnyu terhesseg ? Kerdezo azert irj, majd ha megjott a pici. Rolandi veled mi a helyzet ??? Puszi nektek, V
298/310 anonim válasza:
Sziasztok! Majd ha lesz 4D.s kép akkor majd mindenképp rakok fel..:) Hát én se tudtam volna elképzelni magam pocakosan, de mindenki úgy dícsér, hogy milyen formás, szép pocim van és ez tök jó érzés..:)Hát hogy nagy-e? Szerintem átlagos, de valaki azt mondja, hogy nagy, valaki meg, hogy kicsi, úgyhogy nemtudom..:D Ez a 22+4 hetes pocim: [link] Meg ami még nagyon érdekes, az a baba mozgása...ezt tényleg átélni kell, mert nem lehet elképzelni..:) "E"
299/310 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Júl. 3-án megszületett a kislányunk, Esztike :) Megint császármetszésre volt szükség, de jól vagyunk mindketten, ügyesen szopizik és nagyon szép :)
2014. júl. 11. 18:05
300/310 anonim válasza:
Sziasztok ! KEdves ANi, szivbol gratulalok a Kislanyodhoz, jo egeszseget kivanok es sok boldogsagot hozza jo babazast ! HA esetleg kuldenel nekunk kepet, vagy privatban szivesen latnam a picit, ha nem azt is megertem :) Kedves "E" Nagyon szep pocid van , szerintem egyaltalan nem pici foleg elso babahoz kepest ! remelem ti is jol vagytok , udv : V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!