Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki november 4-5-6...

Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.
2013. okt. 31. 10:05
 281/310 anonim ***** válasza:
100%
Dejoo "E" ugy orulok neked, es elkezded mar latszani a pocakod? Biztosan minden rendben lesz, akkor annyira nincsenek eros tuneteid. azt megkerdezhetem, hogy mielott pozit teszteltel volt e valami tuneted , vagy mas erzesed? 'V'
2014. ápr. 16. 12:47
 282/310 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Még nem látszódik a pocim, de már nagyon várom..:) Neked "V" mikor kezdődött el látszani? Hát mivel én 5 nap késés után teszteltem, a tesztelés előtti napon már voltak émelygéseim, enyhe hányingerem, úgyhogy már biztos voltam benne hogy pozi lesz a tesztem..:) "E"
2014. ápr. 17. 08:36
 283/310 anonim ***** válasza:
100%
kedves "E" en meg nem vagyok varandos, igy nekem nem kezdett el latszani, vagy nem ram gondoltal hanem a kerdezore ?:) Az a baj, hogy ebbn a honapban nekem is nagyon volt hanyingerem, folyton hoemelkedesem volt , megnottek a melleim, olyan tunetek amik eddig meg sosem voltak ennyire intenzivek megis megjott, ugyhogy mar nem merek elore remenykedni :(
2014. ápr. 18. 13:08
 284/310 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok ! Kicsit eltűntem....sajna még mindig nincs baba :( viszont augusztus 05.-én megyünk a debreceni kaáliba konzultációra....és ha addig nem leszek babás akkor lombik. Van egy nagyon jó csoport a facen pozitív tesztre várók....abban vagyok benne...nagyon aranyos lányok igazán....:) van akinek nem régen sikerült a baba, de mindenben támogatjuk egymást....V ha van kedved csatlakozz hozzánk....:) E vigyázz magatokra sok -sok puszi Nektek :)
2014. ápr. 18. 15:10
 285/310 anonim ***** válasza:
100%
rolandi voltam :)
2014. ápr. 18. 15:10
 286/310 anonim ***** válasza:
100%
pozitív tesztre várva ....a pontos csoport cím :)
2014. ápr. 21. 17:35
 287/310 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Bocsi "V", a kérdezőt akartam kérdezni!:) Sajnálom, hogy ez a hónapod is elúszott..:( Én a 4. hónapig tudtam csak meg, hogy milyen érzés az, de minél több hónap telik el annál rosszabb lehet..:( Fel a fejjel, jönni fog a pici, ha akar... tudom, könnyen mondom, csak szeretnélek bíztatni egy kicsit!:) Rolandi Neked is drukkolok, hogy még a lombik előtt összejöjjön!!Ma megyek a 12 hetes ultrahangra, kíváncsi leszek mekkorát nőtt azóta..:) Remélem minden rendben lesz..:) "E"
2014. ápr. 22. 08:47
 288/310 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Rolandi megtalaltam a csoportot, de inkabb meg sem szeretnek csatlakozni, mert akkor mindneki latja, hogy benne vagyok a csoportban a facebookomon es , nem mindenki tudja meg, hogy babat tervezunk. "E" de joo, ird meg mi volt az ultrahangon, ha kapsz kepet esetleg tedd fel azt is , szivesen megneznem :) Most ezen a heten lesz kb. ovulaciom, vettem ovu tesztet azzal is nezem , es homerozok is, majusban lesz a szulinapom, remelem, hogy ajandek lesz a baba :( :):):)
2014. ápr. 24. 10:09
 289/310 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Voltam kedden a 12 hetes ultrahangon és szerencsére mindent rendben találtak! Hát életem eddigi legnagyobb élménye volt, nagy képernyős TV-n néztük a picit, amit felvettünk videóra is, így itthon is visszatudjuk nézni!:) Kaptam képet is, amit ezen a linken keresztül megnézhettek: [link] "E":)
2014. ápr. 24. 10:35
 290/310 anonim ***** válasza:
100%
jajjj ez csodalatos "E" latom ot :):) koszonjuk a kepet, jajj de jo el sem hiszem mar 12 hetes??? most irtad , hogy pozitivat teszteltel !!! hihetetlen , hogy szalad az ido. En szereztem be mehpempot, remelem segit :) Mit szeretnetek, kislanyt vagy kisfiut? ( persze tudom, hogy a lenyeg, hogy egeszseges legyen, na de csak van valami vagyatok) , gondolkoztatok mar neveken? :) A csalad mit szolt? puszi "V"
2014. ápr. 24. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!