Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
271/310 anonim válasza:
Rolandi, en is latok egy halvany csikot! mikorra nem varod?
272/310 anonim válasza:
hát kislányok ma reggel negatív :( legközelebb vasárnap tesztelek....lehet száradási csík volt.. :( amíg nem jön meg addig reménykedek....kb. március 30.ra nem várom
273/310 anonim válasza:
akkor még elég korán tesztelteltél! Ha nem jön meg akkor vasárnap próbáld meg újra..:) Bár én a nemvárt utáni 5. napon teszteltem csak, elöbb nem akartam.. "E"
274/310 anonim válasza:
Akkor meg barmi lehet Rolandi! ha csinaltal tesztet irj egybol :) :) "E" veled mi a helyzet? :)
275/310 anonim válasza:
Köszönöm, jól vagyok! 2 hét múlva megyek vissza dokihoz, remélem minden rendben lesz, úgy mint múlthéten!:)Az aggódás az megvan, de pozitívan állok hozzá, hisz miért lenne gond..:) Inkább nem is olvasgatok a magzat elhalásról, mert olyankor nagyon izgulok, hogy nehogy velünk is megtörténjen..:S De szerintem egy természetes aggódás mindenkiben benne van.. "E":)
276/310 anonim válasza:
'E' szerintem nem kell aggodnod ,minden rendben lesz :) en a tunetekre gondoltam, vagy erzel mar valami valtozast? es tudatosult mar benned, hogy kisbabat varsz? Rolandi teszteltel mar? :) lanyok nalam az a helyzet, hogy folyamatosan mertem a homet kb mindig 36,8 volt aztan tegnap 36,4 es ma 37 fok es az a helyzet , hogy a parom tegnap 3 napra egy masik varosba utazott ( ahova en nem mehettem) ... ugyhogy nagyon rossz az idozites!!... :(
277/310 anonim válasza:
Viszont tegnapelott egyutt voltunk, azt olvastam, hogy meg 3 nappal elotte is van esely a babara... szerintetek? Rolandi foleg, te ertesz a homerozeshez :)
278/310 anonim válasza:
Hát a tüneteim a hányinger, émelygés főleg reggel, de valamikor érzem egész nap, meg a haspuffadás, fáradékonyság.. Szerintem részben azért már tudatosult bennem, hogy kisbabám lesz, bár elég felfoghatatlan...:) Kell egy kis idő, hogy felfogja az ember és lehet, hogy az a pillanat, hogy igazán felfogjam az majd csak szülés után lesz.. :) "E"
279/310 anonim válasza:
Sziasztok lanyok, hogy vagytok?? Rolandi, mi a helyzet??? nekem ma ugytunik megjott, megint egy sikertelen honap :( "V'
280/310 anonim válasza:
Sajnálom "V"...:( De tudod, "új hónap....:) És többiek Veletek miújság? Én azóta már 11+1 vagyok és minden rendben velünk. Jövőhét kedden megyek a 12 hetes ultrahangra és ha ott is minden oké lesz, akkor megyek csütörtökön a Down-kóros vérvételre..:) A tüneteim javulgattak azóta, remélem lassan meg is szűnnek...:) Kérdező, hogy vagytok? :) "E"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!