Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki november 4-5-6...

Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.
2013. okt. 31. 10:05
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/310 anonim ***** válasza:
60%
[link] itt olvastam :)
2013. dec. 9. 18:40
 192/310 anonim ***** válasza:
60%
"V", te mióta szedted a fog.gátlót, mert én pontosan 4 év szedés után hagytam abba és nem gondolnám, hogy 18,5 évesen korai elkezdeni... szerintem ott arról írnak, aki már 15-16 évesen elkezdi szinte nem sokkal azután miután először megjön neki! De lehet h én gondolom rosszul...:S "E"
2013. dec. 10. 09:51
 193/310 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Már a 9. hetet is betöltöttük :)) Hétfőn megyek kontroll UH-ra, elvileg aznap töltöm a 10. hetet!

rolandi, hogy vagy? mi újság Veled?

E és V, Titeket olvastalak lányok :)

2013. dec. 10. 17:12
 194/310 anonim ***** válasza:
74%
Sziasztok lanyok! Nagyon örülök Ani :) mikor derul ki milyen nemu a baba? Novekszik mar a pocakod? Vannak reggeli rosszul leteid ? :) Rolandi hova tuntel?? Mikor kell drukkolnunk ? Nem "E" jol gondoltad , igazad van ok a korai gyogyszer elkezdesre gondoltak , csak nem tudtam, hogy te meddig szedted... En kb 6 evig vagy meg tovabb, nekem sajnos nagyon koran felirt a nogyogyasz talan meg azelott, hogy eltem volna nemi eletet, menstruacios problemakkal mentem el hozza es o erre javasolt nekem, hogy ez majd beallitja. Utana kertem tole, hogy irjon fel mast de azt mondta masok 10 evig is szedik nem lesz semmi bajom, es tessek most össze vissza jon meg.. Kitudja mennyi idö mire ujra beall, ezert keresek most uj orvost ..
2013. dec. 10. 18:48
 195/310 anonim ***** válasza:
74%
Bar sajnos nem tudni, hogy kire hogyan hatnak ezek a gyogyszerek meg mindegyik mas ... Na de csak erdekesseg keppen masoltam be. Apropo "E" te mikorra nem varod ? :)
2013. dec. 10. 18:51
 196/310 anonim ***** válasza:
74%
Sziasztok Lányok! Itt vagyok, de sok volt a dolog és nem nagyon jutottam fel. Ovu tesztezek ma tökéletesen erősebb volt a teszt csíkom mint a kontroll...már készítettem fotót majd feldobom...:)szóval dolgozunk apával az ügyön :)
2013. dec. 10. 21:54
 197/310 anonim ***** válasza:
74%
az a helyzet lányok, hogy a gyógyszert felírják és szedetik a lányokkal csak azt felejtik el közölni, hogy tömény ösztrogén és amit még plussz beviszel étellel, műanyag flakon, mikróban melegítés stb. kész az ösztrogén dominancia.....és sajnos ezt még nagyon de nagyon sokan nem tudják....én nem iszom csapvizet és figyelek arra, hogy pl. a gránátalmát csak a ciklus első felében fogyasszak és mértékkel...vagy a cickafarkfű tea nem biztos hogy jó azoknak akik gyógyszert szedtek, mert tele van ösztrogénnel és még jobban tetézi az ösztrogén szintet.....szóóóval sokat kell olvasgatni, én is így jöttem rá sokmindenre...puszi nektek Rolandi voltam meg az előző is mert azt hiszem most nem látszik, hogy én írtam
2013. dec. 10. 22:00
 198/310 anonim ***** válasza:
74%
Ani! Bocsika,de még neked akartam írni,csak lemaradt, hogy nagyon boldog vagyok, hogy minden ok....majd kérünk sztárfotót ...:)
2013. dec. 10. 22:03
 199/310 anonim ***** válasza:
60%
[link] a legfelsőt tegnap este csináltam ami alatta van azt meg tegnap 11.20.-kor
2013. dec. 11. 06:39
 200/310 anonim ***** válasza:
60%
a kockás ablakban lévőnek erősebbnek vagy ugyanolyan erősnek kell lennie mint a kerek ablakban lévő csíknak. Ami érdekes tegnapelőtt két hőmérővel is mértem a hőm, felment 36,9-re, tegnap 36,8 ma hajnalban 36,6...szóóóval kicsit kusza ....a mensi után 36,6 volt a hőm tegnap előttig....
2013. dec. 11. 06:43
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!