Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki november 4-5-6...

Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.
2013. okt. 31. 10:05
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/310 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igazából nekünk mindegy, milyen nemű babánk születik, van már egy kisfiunk, kislány és kisfiú éppolyan jó lenne kistesónak. Szívemből mondom, hogy mindene a helyén legyen és működjön :)

A hétvégén szóltunk a családnak, nagyon örültek neki :) A többieknek, rokonoknak és a barátoknak majd később mondjuk el.

Ha megint megjött, szerintem is érdemes lenne elmenned orvoshoz, mert ez elég korai... Ilyen tuti, hogy okozhat a gyógyszer abbahagyása, de mondja rá az áment a nőgyógyász...

rolandi, nagyon drukkolok!

Többiek, hogy vagytok?

2013. nov. 25. 08:24
 162/310 A kérdező kommentje:

[link]

És még egy kép a kis mákszemről, ez szerdán készült :)

(Ja, és a találgatóval nem kell törődni szerintem, nem vág témába a kérdése...)

Ani

2013. nov. 25. 08:25
 163/310 anonim ***** válasza:
54%
Kedves Ani :) szivbol orulok nektek :) mar szepen fejlodik a pici :) koszonjuk a kepet :) igen a kovetkezo kerdesem lett volna, hogy a csalad tudja-e mar :) de gondolat olvaso vagy :) Rolandi valaki lepontozott minket :D
2013. nov. 25. 08:31
 164/310 anonim ***** válasza:
66%
Kedves Ani! :) Olyan jó látni és nagyon örülök, hogy minden ok ! Na vajon ki pontozhatott le ?? :D
2013. nov. 25. 19:50
 165/310 anonim ***** válasza:
79%
Sziasztok! Megérem követni, hogy kivel mi a helyzet... Nekem 16-án jött meg és mondjuk úgy hogy 5 napig tartott, de nagyon kevéske volt végig...mondjuk gyógyszer alatt se volt sose vészes, de most tényleg végig nagyon kevéske volt, főként úgy hogy ebből az első és az utolsó nap barnázás volt..:S hát a mensziről ennyit.. fogalmam sincs hogy mikor lesz a nemvárt időpontja, miután a gyógyszer abbahagyása után 13 napott késett.. de úgy v.ok vele hogy nem fogom nézegetni, ha megjön megjön, ha nem akkor nem.. igazából próbálom elterelni a figyelmem az egészről, egyetlen egyet csinálok, az az, hogy amikor együtt vagyunk azokat a napokat bejelölöm a naptárba és ennyi.. miután abbamaradt a menszim elkezdtem dydex-es tiszta méhpempőt szedni, holnap lesz már egy hete..:) bizakodom a hatásában..:) olyan szép lenne, ha karácsonyra megajándékozhatnám a férjem...:) "E" :)
2013. nov. 27. 08:33
 166/310 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Rolandi! Mi a helyzet veled? :)
2013. nov. 29. 13:38
 167/310 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok ! 27-én kellett volna megjönnie ...este volt egy kis barnázás ami a mai napig van...úgy, hogy tampon nincs bent a bugyim tiszta...de ha beteszem a tampont kicsit barna.....ma este csináltam egy tesztet de negatív....nincs mensis tünetem....a jobb oldali petefészkem kicsit érzékeny...a mellem is és viszket....de szerintem meg fog jönni csak később....vagy szerintetek???....Ez a 27. napom...és 24-25 naposak a ciklusaim
2013. nov. 29. 18:00
 168/310 anonim ***** válasza:
100%
konkrétan a sírás kerülget... :( :( ha most is megjön...akkor elköszönök Tőletek...Mindenkinek kívánok mielőbbi babázást !:)
2013. nov. 29. 18:15
 169/310 A kérdező kommentje:

Ne sírj... Nem lehet tudni, hogy mi lesz a vége... Bármi lehet még!

Próbálj türelmes lenni, bár tudom, milyen nehéz :(

2013. nov. 30. 07:52
 170/310 anonim ***** válasza:
100%
hát ma megjött.....:( :( a következő ciklusom vége pont szenteste......de már félek.....ahogy egy cikkben olvastam nemrégen....szemembe égett már az egy csík....:(
2013. nov. 30. 16:00
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!