Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
131/310 A kérdező kommentje:
Kitartás Lányok, nagyon drukkolok Nektek! Új hónap, új esély.
Mi jól vagyunk. Nem hittem volna, de este már látszik rajtam :)) Az első baba a 12. hét után kezdett látszani. Gondolom, ez a puffadás még egyelőre, de rendesen pocim van esténként. Meg hát rengeteget alszok. Amikor a kisfiam alszik, akkor én is megyek szenderedni. Szerdán megyünk UH-ra, már csak 5 nap! Ólomlábakon megy az idő...
2013. nov. 15. 07:10
132/310 anonim válasza:
Úgy néz ki nekem is megjön ma, ugyhogy egy kicsit most megnyugodtam..:)
133/310 anonim válasza:
Sziasztok lanyok! Kivel mi a helyzet? Kerdezo voltal ultrahangon? Minden rendben van? Tobbiek? Kinek mikor esedekes a kovetkezo menstruacio ? :) ( nem vart :))
134/310 anonim válasza:
Sziasztok ! Nálam az van,hogy 12.-én volt egy kis barna maszatolás, majd 15.-én pénteken iszonyat jobb oldali pf. fájdalom, alhasi fájdalom, puffadás. Hétfőn doki...méhnyakrák szűrés és uh. Az uh.on megállapították, hogy a jobb pf felső részén egy 19 mm-es összeesett falu res. (ezt később tudtam meg egy benfentestől, hogy rezistenst jelent a rövidítés)van. Ez egy ciszta kirepedés volt...kérdezem a dokit,hogy akkor most nem ovuláció volt....a választ azt nem tudják megmondani, vagy ovu vagy ciszta volt, ha emelkedett a hőm....(36,8)akkor ovuláció volt valószínűleg. Én azóta is érzem a petefészek fájdalmat a jobb oldalon....ha tampont felteszek kicsit mintha barnás színezetű lenne ez 19.-e óta tart. Na szóóóval most vagyok úgy, hogy azt sem tudom mi van velem... :)kb. ennyi. Szerintem a hőm nem nagyon magas, de, hogy a pf miért fáj azt nem tudom. :(
135/310 anonim válasza:
most meg folyamatos hüvely nyilallgatást érzek..elnézést lányok de fekszem és közben érzem...Atyaisten..kezdek kicsit parázni....HELP !!!
136/310 anonim válasza:
Nemtudom Rolandi, Velem még sosem volt ilyen. Próbálj megnyugodni a hüvely nyilalást többen is irták, hogy szokott nekik lenni, de az még nem jelent rosszat. Viszont ezt a cisztás dolgot nem nagyon értem, akkor most elvileg minden rendben veled? "V"
137/310 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Igen, voltam UH-on szerdán, egy szép petezsákot é egy 3,8 mm-es embriót láttak :) Dobogott a pici szíve is :) Akkor volt 6,5 hetes, azt mondták :)
Többiek, lányok, mikor nem várjátok?
rolandi, kitartás!
2013. nov. 22. 06:54
138/310 anonim válasza:
Jaj de jó kedves kérdező....kicsi mazsola :) remélem minden ok lesz továbbra is Veletek ! :) Nem tudom, hogy minden rendben van e velem......de pár nap talán szűk egy hét és kiderül.....:) Egyébként úgy nincs gáz és ha ciszta volt és nem ovu akkor is jó mert legalább kidurrant a ciszta és nem nő ott nekem..még annyit, hogy ma reggel a hőm felment 37C -ra, tegnap 36,8 volt.
139/310 anonim válasza:
jó reggelt Mindenkinek ! Ma 37,1 re felment a hőm ....már régen volt ilyen magas.....:)
140/310 anonim válasza:
Nagyon szoritok neked Rolandi :) kerdezo nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek! "E " veled miujsag? Nalam az a helyzet mult heten megvolt hetfo ota semmi, erre ma volt valami kis pecseteles es most nagyon faj alul a hasam, mintha megakarna jonni. Ezt nem ertem.. "V"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!