Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem
várja)? Izguljunk együtt!
111/310 A kérdező kommentje:
Kedves "E", mindenképpen menj orvoshoz, ha nem jön meg addig, de szerintem reggeli piciből érdemes tesztet csinálni...
Sajnalom "E", nalam is ugyanez a helyzet meg mindig nincs meg, szerintem is menj el orvoshoz , en is elmegyek. Ird meg a fejlemenyeket "V"
2013. nov. 10. 11:33
köszönöm a gyors választ, mindenképp elmegyek! sajnálom "V", légy szíves majd te is írd meg, hogy mit mondtak Neked! :( "E"
2013. nov. 10. 11:41
Lányok ! A magas prolaktin (tejelválasztásért felelős hormon) szint bekavarhat a mensi ciklusba, ha nincs baba ( bárcsak mégis lenne) esetleg, ha mentek dokihoz..talán szóba lehetne hozni, hogy nézzék meg a szintet.
2013. nov. 10. 14:16
2013. nov. 10. 14:23
Hello Lányok ! Kivel mi a helyzet? Nálam a 9. nap van és sztem. peteérésem van bár még az ovu nem volt meg, mert a hő ma reggel 36,5 volt. Azt érzem, hogy érik ...fura de így van.
2013. nov. 11. 19:29
Sziasztok!
Ma vagyok a nemvárt utáni 9. napon és még mindig semmi.. A nemvárt utáni 6.napon, mikor "-"lett a teszt azóta nem csináltam többet! Holnapra tervezem a dokit, de reggeli első vizeletből csinálok még egy tesztet, hátha várhat még a doki pár napot..(jó lenne..) Aggódom nagyon és félek, hogy ha holnap is negatív lesz és mi fog kiderülni..:(
"E"
2013. nov. 12. 09:07
118/310 A kérdező kommentje:
Valami hormonális probléma lehet, szerintem semmi más. Még a stressz is képes ilyen zavart okozni. De az is lehet, mégis baba van a dologban! :) Várjuk a fejleményeket...
rolandi: Hajrá, növeszd is a petesejtet, drukkolok!
Kedves "E" remélem minden ok lesz ! Szorítok !!! Kérdező! Hogy vagytok ? :) A szitu nálam a következő : beleszámolva a november 3. át is ma vagyok a 10. napon és ma délután barnás rózsaszínes kis trutyizás jobb oldali petefészek fájdalom, alhasi fájdalom és haspuffadás. Szerintetek ovu lesz hajnalban, vagy ma délután megtörtént.( viszont az ovu nem hajnalban szokott lenni ???) A hőm nem mutatta reggel még.
2013. nov. 12. 18:14
Reggel csináltam tesztet, láttam, hogy biztosan "-", visszatettem a dobozába és kidobtam, majd reggeli után nem hagyott nyugodni a dolog, hogy csak ránézek mégegyszer, kivettem a kukából és egy éppen látható nagy halvány csíkocska jött ki.. Ha más nem is, de egy halvány reménysugár... Délután megyek dokihoz!
"E"
2013. nov. 13. 08:20
Kapcsolódó kérdések: