Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki november 4-5-6...

Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.
2013. okt. 31. 10:05
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/310 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még mindig nem jött meg Nekem, ez az 5. nap hogy késik! Ha vasárnapig nem jön meg, akkor vasárnap reggel tesztelek egyet! Igazából nem nagyon érzek semmit, csak hogy leakar szakadni a derekam..:S ilyen nem szokott lenni... hát majd meglátjuk! Sajnálom akinek nem sikerült..:( és gratula akinek igen!:)

"E"

2013. nov. 8. 09:37
 102/310 A kérdező kommentje:
Kedves "E"! Nagyon várom a fejleményeket, ezek szerint még nem teszteltél??? :) Irigylem a türelmedet! É persze nagyon drukkolok!
2013. nov. 8. 11:27
 103/310 anonim ***** válasza:
54%
Kedves "E " a derekfajas szerintem jo jel :) kerdezo mit mondtak ma? Irtad, hogy ma mesz kivizsgalasra . "V"
2013. nov. 8. 15:25
 104/310 anonim ***** válasza:
54%
Illetve azt elfelejtettem mondani, hogy tegnap es ma hözmelkedesem volt/van 37,5 -37,6 viszont sem a torkom nem faj se nem vagyok megfazva nemtudom mi okozza estenkent a fejem szokott fajni.. Lehet hogy holnap csinalok tesztet "V"
2013. nov. 8. 15:31
 105/310 anonim ***** válasza:
54%
Lanyok csinaltam tesztet Clearblue-val, teljesen negativ ugyhogy valoszinu csak beteg leszek vagy mar elkaptam vmit... Csak jonne mar meg, hogy lephessek a kovetkezo " honapba"
2013. nov. 8. 16:58
 106/310 anonim ***** válasza:
Kitartást azoknak, akik még nem tudják mi van... gratula a babásoknak! Nekem 4 nap késés után "megszakadt valami", de szerencsére nem visel meg annyira, mint a januári (ugyanilyen) vetélés..
2013. nov. 8. 21:49
 107/310 anonim ***** válasza:
ma fogok tesztelni, majd később egy kicsit, mert most addig eltelik egy pár óra, hogy nem iszom semmit -azt mondták, hogy jobb ha előtte legalább 2 órát nem iszik az ember, remélem jól csinálom- tehát egyszóval nem várom ki a reggelt, mert sz.tem már biztos, h. ki kell mutatnia ha van v.mi és nem akarom még az éjszakát végig izgulni! majd mindenképp megírom h mi lett az eredmény...:)köszi a drukkot..:)
2013. nov. 9. 14:35
 108/310 anonim ***** válasza:
bocsi az "E" elmaradt!:)
2013. nov. 9. 14:35
 109/310 A kérdező kommentje:

Kitartás mindenkinek és várom az eredményeket!!!

Én jól vagyok, köszönöm, remélem, a baba is. Szednem kell Duphastont és egy kis tiroxint, mert enyhe pajzsmirigy-alulműködésem van, úgy tűnik...

Eddig két tünetem van: állandóan aludnék, és nagyon feszülnek a melleim. Ja, és eltűntek a pattanásaim :)

2013. nov. 10. 07:29
 110/310 anonim ***** válasza:
hát én sem tudok sajnos jó hírrel jönni, mert tegnap d.u. negatív lett a tesztem, de még mindig nem jött meg... nagyon le vagyok törve, mert voltak jelek.. jövőhét szerdáig ha nem jön meg (az lesz a nemvárt utáni 10. nap),akkor elmegyek a dokihoz, hátha v.mit tud mondani.. szerintetek jól teszem? "E"
2013. nov. 10. 11:15
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!