Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
61/310 anonim válasza:
Kitartás rolandi :( nem is tudom mit mondhatnék. :(
63/310 NadrieN válasza:
Ez ma reggeli? :) De jóóó! Gratulálok! Végre ilyet is lehet látni! Remélem csütörtökön én is ilyet fogok tesztelni (ha addig nem jön meg)!
Boldog babavárást! :)
64/310 A kérdező kommentje:
Igen, ez a ma reggeli első, mára nem vártam. Hajnalban fentebb ment a hőm (37,1), mondom ilyen biztos nem szokott lenni a menszesz napján...
Hát én ezt el se hiszem, komolyan! !!!! Már a kivizsgálás közben vagyunk a férjemmel, a köv. hónapban Clostit szedtem volna :))))))
2013. nov. 5. 07:34
65/310 anonim válasza:
De joo Gratulalok!!! Boldog babavarast :) azert meg ne " hagyj el minket " :) Rolandi neked kitartas :) mindig van uj honap, itt leszunk es drukkolunk :)
66/310 anonim válasza:
Én 3-ára nem vártam, aznap délután éreztem azt a "megfog jönni érzést", de aztán azóta sem történt semmi! Nem fáj semmim, egyedül csak a folyás van.. ha csütörtökig nem lesz semmi, akkor aznap vagy pénteken tesztelek, addig mindenképp várok (ez az első próbálkozós hónapunk és első baba lenne)! Kérdésem, hogy tesztelni mindenképp reggel kell? Melyik a legjobb teszt amit dm-be lehet kapni és megbízható?
67/310 anonim válasza:
Kérdező,NAGY GRATULA :) boldog babavárást neked és sok egészséget. Tök örülök így ismeretlenül is. :) Mi többiek meg reménykedjünk. Kedves utolsó,én x-epilt szoktam venni vagy a Gabrielt vagy ami a legjobb a ClearBlue.(digitális,kimutatja hogy hány hetes a terhesség ha van)
68/310 anonim válasza:
köszi a gyors választ!:) és reggeli első vizeletből kell mindenképp megcsinálni vagy napközben is kimutatja?
"E"
69/310 anonim válasza:
Kérdező, nagy-nagy gratula!!!
Remélem hamarosan nekem is lesz ilyen tesztem... :-9
Első
70/310 anonim válasza:
Kedves "E" szerintem biztosabb a reggeli első. És sok sikert. Megy a drukk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!