Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki november 4-5-6...

Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.
2013. okt. 31. 10:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/310 A kérdező kommentje:

Gratulálok rolandi!

Micsoda meglepetés, mikor már lemondtál róla! :) Pihenj sokat, és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Többiek teszteltetek már?

Én még nem. Úgy döntöttem, holnap fogok, ha nem jön meg addig.

2013. nov. 4. 06:27
 52/310 anonim ***** válasza:
69%
az a helyzet hogy 8 kor nyit a rossmann, mert miért is legyen az ember lányánál több teszt ( máskor van) mikor kéne. Reggel belül rozsda barnás...eléggé van belőle. :( A méhszájam sztem kicsit nyitva van....úgyhogy lehet hogy kapaszkodott a drága, de nem marad meg....mindenesetre megyek veszek tesztet, az majd eldönti a további lépéseket.
2013. nov. 4. 06:58
 53/310 anonim ***** válasza:
100%
rolandi tessék neki mondogatni hogy KAPASZKODJ!!! Nagyon drukkolok hogy ne legyen gond.
2013. nov. 4. 07:48
 54/310 A kérdező kommentje:
Az jutott eszembe közben, hogy erre a bajságra progeszteront szoktak adni, mert ez szerintem sárgatest-elégtelenség, nem?
2013. nov. 4. 09:31
 55/310 anonim ***** válasza:
100%
42-es vagyok. A mai tesztem negatív, de soha nem szokott késni. Holnap újabb teszt...
2013. nov. 4. 13:23
 56/310 A kérdező kommentje:
Drukkolok és kitartás!
2013. nov. 4. 15:05
 57/310 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Rolandi, nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!!

Én tegnapra nem vártam, nem is jött, persze már kezdtem reménykedni, főleg hogy még ma sem volt semmi napközben, na de az előbb már a wc papíron láttam, hogy barnázok, ebből tuti mensi lesz, órák kérdése szerintem.

Nem mondom hogy nem vagyok elkeseredve, és nem vagyok negatív... Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez hónapról hónapra nehezebb, mármint a csalódás. :-(((((((

2013. nov. 4. 17:45
 58/310 anonim ***** válasza:
69%
Sziasztok Kislányok ! Rossz hírem van sajnos...:(:( a reggeli teszt nega volt kettő is :( :( úgyhogy lehet álpozi volt a teszt vagy elindult valami de már a végét kaptam el. Este és reggel egyébként vettem be utrot ( progi gyógyszer )nekem van itthon még az első babás időből. Úgyhogy remélem nem kavar be a mensibe. Délelőtt kibőgtem magam...de már azon jár a kis agyam mikor is lesz ovu....szóóóval ez van.Mégegyszer köszönöm a sok drukkot. Kívánom nektek és magamnak, hogy nem sokára jó hírekkel tudjunk itt írni egymásnak! :)
2013. nov. 4. 19:52
 59/310 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! :-((((((((((((((((((

Ez sokkal-sokkal rosszabb, mintha csak simán megjönne...

Nem is tudok mit mondani, kitartás.

Első voltam

2013. nov. 4. 21:36
 60/310 anonim ***** válasza:
54%
:(
2013. nov. 4. 21:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!