Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
31/310 anonim válasza:
Az alaphőm nem magas 36,5 az normál ill néha 36,6 pajzsmirigy rendben minden vizsgálaton túl vagyok most nemrég voltam endokrinológusnál a prolaktin volt picivel határérték felett 31 volt de nem adott rá semmit mert azt mondta, hogy annyira minimális hogy nem kell gyógyszer...a magas 36,8 tól van....nekem a mensi első két napján magas még a hő kb. 36,8 mert a progi még dolgozik.....
32/310 anonim válasza:
ma délelőtt megjött...majd a köv. hónap :)
33/310 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(
Aha, a ciklus 36,8-ra húzta be, de igazából nem látom, mennyi lehet valójában. Biztos több hónap alapján jobban látni.
Nekem meg alacsonynak szokták tartani, de 36,4 az teljesen jó szintén.
2013. nov. 3. 11:52
34/310 NadrieN válasza:
Én is sajnálom! De tök jó hogy igy fogod fel! Uj remény!
35/310 anonim válasza:
Sajnalom , de következoleg is ird meg mi a helyzet :) Ha ez szamit valamit nekem tegnap kellett volna megjonnie, meg nincs meg de csinaltam ma egy tesztet es teljesen negativ :( ( 10-es voltam )
36/310 anonim válasza:
köszönöm mindenkinek a drukkot ...hát igen volt idő mikor én is másképp fogtam fel. Másfél éve szeretnénk babát, igazából ha őszinte akarok lenni inkább én jobban, mert a páromnak van már kettő az előző kapcsolatából. Azonban nem hárított és még termékenységire is elment...szóval inkább engem keserített el a sok sikertelenség. Az áprilisban történt vetélésem után ...még jobban bizonyítani akartam a sorsnak, hogy én irányítok, de rá kellett jönnöm, hogy sok mindent lehet tenni( én pl. most lúgosítok) a babáért, de a Jóisten dönt! Mindenkinek sok sikert és a kudarcokból való felállást kívánok ! Ha van valami akkor írok, mert most kicsi barnázás van eddig.
37/310 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem elég szépen fent a hőd! Szorítok
38/310 anonim válasza:
Ma reggel amikor felkeltem,megmertem volna esküdni, hogy a mosdóban mi vár rám. Tipikus alhasi görcs, és feszül. Láss csodát semmi!!!! :-)))))) Keddre nem várom.
39/310 anonim válasza:
Nálam hasszurka nem durván de azért érzem.Mensi előtt nem szokott semmi tünetem lenni.Meg mindenen felkapom a vizet.Mindenkinek megy a drukk.
40/310 anonim válasza:
no....helyzet van expect-el most csináltam egy tesztet...és pozitív lett :) de most indul a para...felhívtam a dokimat utro, rutoscorbin, magne b6, terhesvitamin be....:) holnap doki....egységes szorítást kérek hogy csak beágyazódási vérzés legyen és ne vetélés .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!