Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Most teszteltem... totál negativ :(
Mára nem vártam, ez a 14. dpo ugyhogy itt már nem lesz semmi. már csak ki kell várni hogy mikor jön meg :/
Rolandi, ilyen hüvely nyilallás nekem is elő szokott fordulni, én sem tudom mitől lehet ez...!
Első
rolandi: nekem is volt már ilyen, fogalmam sincs, mi lehet az oka, de nagyon kellemetlen érzés! Nekem se volt semmilyen fertőzésem vagy más problémám...
NadrieN: Sajnálom, kívánom, hogy a következő hónapban babásodj... Minden hónap egy új esély.
Többiek, van már híretek?
Köszönöm, jól vagyok, bár nagyon fáradt. Tünetnek megmaradt a mellérzékenység még. Ma csináltam új tesztet reggel, a két csík ugyanolyan erős lett, sajna ezt nem fotóztam le. Nov. 20-ra kaptam időpontot, az még elég messze van, de addigra legalább lesz már szívverés is remélhetőleg.
Holnap megyek az endokrinológushoz, akihez a magas ATG szint miatt jelentkeztem be (pajzsmirigy-antitest), kíváncsi vagyok, mit fog mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!