Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várja valaki november 4-5-6...

Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.
2013. okt. 31. 10:05
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/310 anonim ***** válasza:
54%
bocsi --nagyon halványat-- akartam írni (nagyon nézegettem a fénynél és tényleg éppen csak lehet látni..):S
2013. nov. 13. 08:22
 122/310 A kérdező kommentje:
Hajrá, rolandi :) Teát próbáltál már? Állítólag nagyon jó a cickafark+palástfű teák. Van, aki a PreMens-re esküszik. Írtad már, hogy milyen kivizsgálásokon voltál, de az orvos mit mondott, mi a sikertelenség oka? A férjed volt már kivizsgáláson? Nekünk a köv. hónapban következett volna a férjemnek az andrológia, hiszen az, hogy 2 éve rendben volt, az nem jelenti azt, hogy most is...
2013. nov. 13. 08:29
 123/310 A kérdező kommentje:

Többiek! Van hír? Teszteltetek? "E", Veled mi újság?

Ani voltam :) így könnyebb

2013. nov. 13. 08:30
 124/310 anonim ***** válasza:

Kedves Ani! írtam egy üzit ide reggel, hogy mintha lett volna v.mi, de elbizonytalanodtam, mert lehet hogy nem jó helyen néztem a 2. nagyon halvány és vékony csíkot..:S

"E"

2013. nov. 13. 09:38
 125/310 A kérdező kommentje:
Képed nincsen róla? Nem tudod véletlen, mikor volt a peteérésed?
2013. nov. 13. 11:04
 126/310 anonim ***** válasza:
54%
Ismeretlen eredetű meddőség ! :) Inszemet javasolt ! :) A páromnak is volt vizsgálat és tökéletes az eredménye ! :) Minden eredményem jó...néztek többször progi szintet, pajzsmirigy(tsh)szintet...glükoz, tesztoszteron szintet a pco kizárására...petefészkeim ez idáig ( hétfőn megyek ált. vizsgálatra és rákszűrésre ott fogok kérni ultrahangot) épek és tökéletesek a méhem szintén. Én már arra gondoltam, hogy savas vagyok és a spermákat megöli a méhnyaknyákom...ezt majd hétfőn fel is vetem a dokinak :) Hát kb. ennyi :):(
2013. nov. 13. 21:07
 127/310 anonim ***** válasza:
54%
Sziasztok kitartas lanyok! "E" voltal dokinal? Nekem sajnos annyira suru a hetem, hogy meg nem volt erre idom... De menstruaciom azota sincs, bar ezelott volt mar ilyen, hogy kb. Minden masodik jott csak meg.. Amint lesz valami pontos hirem irok .. "V"
2013. nov. 13. 22:15
 128/310 anonim ***** válasza:

Szisztok! Tegnap voltam dokinál. Megvizsgált, megcsinálta a rákszűrőt és megultrahangozott! Sajna nem talált semmit, amit szerettem volna...de a lényeg hogy nem talált semmi rosszat, egészséges v.ok!:) 3 hét múlva vissza kell mennem az eredményért, azt mondta, hogy addig nem erőlteti a hormontablettát, hátha megjön, mert még nem tisztult ki a gyógyszer és az kavar be! Jaj, remélem megjön, mert nem akarok hormonozni..:(

Esetleg tudtok v.mi természetes gyógymódot rá, gondolok itt például teára...? Nagyon gondolkodom a méhpempőn, de azt hiszem, hogy azt csak akkortól lehet, hogy ha megjön majd! Arról tudtok esetleg v.mit?

"V" amint lehet menj el dokihoz, ne halogasd.. várom nagyon hogy mkit mond, de szerintem nálad is minden rendben lesz!!:)

"E"

"E"

2013. nov. 14. 08:19
 129/310 anonim ***** válasza:
54%
Na az a helyzet, hogy ma reggel megjött szerencsére... Most egyébként azon gondolkodom hogy új orvost keresek. Tudtok ajánlani olyat aki megbízható? Esetleg Pesten vagy környékén. Akkor várjuk, az eredményeket "E" de reméljük neked is megjön addig, Többiek mi a helyzet? (Rolandi, köszönjük a tanácsokat) "V"
2013. nov. 14. 18:35
 130/310 anonim ***** válasza:
54%
Nincs mit és fel a fejjel :)
2013. nov. 14. 19:25
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!