Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Többiek! Van hír? Teszteltetek? "E", Veled mi újság?
Ani voltam :) így könnyebb
Kedves Ani! írtam egy üzit ide reggel, hogy mintha lett volna v.mi, de elbizonytalanodtam, mert lehet hogy nem jó helyen néztem a 2. nagyon halvány és vékony csíkot..:S
"E"
Szisztok! Tegnap voltam dokinál. Megvizsgált, megcsinálta a rákszűrőt és megultrahangozott! Sajna nem talált semmit, amit szerettem volna...de a lényeg hogy nem talált semmi rosszat, egészséges v.ok!:) 3 hét múlva vissza kell mennem az eredményért, azt mondta, hogy addig nem erőlteti a hormontablettát, hátha megjön, mert még nem tisztult ki a gyógyszer és az kavar be! Jaj, remélem megjön, mert nem akarok hormonozni..:(
Esetleg tudtok v.mi természetes gyógymódot rá, gondolok itt például teára...? Nagyon gondolkodom a méhpempőn, de azt hiszem, hogy azt csak akkortól lehet, hogy ha megjön majd! Arról tudtok esetleg v.mit?
"V" amint lehet menj el dokihoz, ne halogasd.. várom nagyon hogy mkit mond, de szerintem nálad is minden rendben lesz!!:)
"E"
"E"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!