Várja valaki november 4-5-6 körül (pontosabban nem várja)? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hőmérőzős hónapom, és a 8. próbálkozós hónapunk. Második babát szeretnénk.2013. okt. 31. 10:05
21/310 A kérdező kommentje:
Nálam semmilyen tünet. A melleim feszülnek és érzékenyek, de az menszi előtt is szokott lenni (kivéve az álmosság!). Az első terhességemnél a 7. héttől voltak tüneteim, így most már tudom, hogy nem is kell várnom semmit.
Én kedden terveztem tesztelni, remélem, kibírom addig.
Többiek?
2013. nov. 2. 14:38
22/310 anonim válasza:
10-es vagyok , kicsit elszamoltam magam multkor mert ma kellene megjonnie nem 3.-àn, elsö baba lenne , en meg annyira nem izgulok mert az elejen naponta szamlalgattam a napokat mikor tesztelhetek mar es aztan rajottem hogy hosszutavon ez nagyon rossz lenne ha most nem jon meg ossze a baba igy probaltam elterelni a figyelmem. Nalam semmi tünet , maximum annyi hogy a mellbimboim erzekenyek :) a melleim szoktak fajdogalni menstruacio elott de nem igy .. Nemtudom mikor teszteljek , inkabb varok meg :)
23/310 NadrieN válasza:
Nálam csak annyi tünet van hogy néha szurkál a hasam. A melleim kicsit fájnak hasonloan mint amikor megjön de még nincsenek ugy bedurranva. szokott lenni kicsi hányingerem de már lehet hogy csak bebeszélem magamnak. még van 5 napom nem tudom hogy fogom kibirni hogy ne teszteljek. csak attól tartok megint csalódni fogok...
24/310 anonim válasza:
én 4.-re nem várom.....mellérzékenység van, méhszáj fent zárt, hüvelyváladék vizes száraz....kb. ennyi a tünet...ja és ma nem kívántam a kávét...drukk megy mindenkinek :)
25/310 anonim válasza:
[link] mellékelném a hőgörbém
26/310 anonim válasza:
annyit még a görbéhez, hogy írtam a ciklusnak mert szerintem nem jó helyre húzta az ovum a ciklusaim átlag 24 naposak a leghosszabb 26 a legrövidebb 22 nap volt. Válaszoltak, hogy igen szerintük is előbb volt kb. a 12 vagy a 13 napon..mivel lépcsős a diagram nehéz belőni (ezt ők írták )
27/310 anonim válasza:
hát szépen lassan azért csak leírok mindent :D bocsi...szóval a gyakori pisilést van hogy kínzó ébredéskor, alig bírom ki a hőmérőzést és van még álmosság is. A jobb petefészek szurkálást néha érzem. A mellérzékenységnél a mellbimbóm fáj és a mellem két oldala hónaljtól kiindulva. Áprilisban volt egy spontán vetélésem 5 hétre. :( :( Nagyon magas volt a hcg ..ezért azt hitték először hogy iker majd méhen kívüli terhesség, de se méhen belül se méhen kívül nem lehetett látni semmit. :( A magas hcg viszont csak másfél hét alatt csökkent le fokozatosan. Azóta egy hónap kihagyással próbálkozunk. Azt hiszem talán már mindent leírtam. :)
28/310 A kérdező kommentje:
Nagyon maga az alaphőd... Pajzsmirigyed nézték már?
Nekem is volt egy spontán vetélésem :( 6+5 voltam :( Augusztusban történt :(
Az én hőm most ilyen:
2013. nov. 3. 07:37
29/310 A kérdező kommentje:
Az én ovumat is rossz helyre húzta be a ciklus.hu, látzik is rajta, ha rápillantotok. A 24. ciklusnapon volt, szóval ez a mai a 12. nap.
2013. nov. 3. 07:38
30/310 A kérdező kommentje:
rolandi: azon gondolkodtam, hogy hol méred a hődet?
2013. nov. 3. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!