Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti vállalnátok 4. babát?

Ti vállalnátok 4. babát?

Figyelt kérdés

Vagy ha netán már van 4 gyereketek,sokkal nehezebb anyagilag?

Kertes házunk van/saját,hitel nincs rajta/ semmi fajta hitelünk nincs,se személyi kölcsön..semmi.Egy autót tartunk fent.Havi össz. jövedelmünk 200-210 e.ft. Eddig is jól kijöttünk ebből,félre tudunk tenni minden hónapban.

Vélemények? A bunkó beszólásoktól kíméljetek!

2013. aug. 9. 15:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
67%
Mi is minimum 3-at tervezünk, de szerintem meglegyint majd minket is a 4. szele :) nekünk sincs hitel, rendezett, nyugodt életünk van, és bevétel is megvan hozzá. Szerintem, ha úgy érzitek, hogy szeretnétek mindketten a férjeddel, akkor igen, én vállalnék! :) Ahogy szerintem fogok is. :)
2013. aug. 9. 15:38
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Tudod sokan nem is gondolnak arra hogy így is lehetne csinálni, könnyebb a hűvös szobában ülni és siránkozni hogy mennyibe kerül a kaja! Én falun laktam és a legtöbb kert üres volt, legfeljebb gaz nőtt benne, mert a fiataloknak eszük ágában sem volt beültetni hogy megtermeljék a zöldséget, gyümölcsöt, a mi szüleink meg annak idején munka mellett is fenntartották a kertet meg mindent. Most városon lakunk és már alig várom hogy fel lehessen ásni a kertet és tavasszal beültethessem!
2013. aug. 9. 15:40
 23/67 A kérdező kommentje:
19! Köszönöm,hogy írtál..azért én sem azt szeretném,hogy a szőlőbe metszenek majd a gyerekeim.1 lány van és 2 fiú.Remélem a lányunknak lesz kedve továbbtanulni,még ha a 2 fiú itt is marad.Nagyon okos kislány,imádja az irodalmat,verseket,rendszerint jár szavalóversenyre,és remek eredményekkel tér haza.Bízunk benne,Ő többre viheti.Kényszeríteni nem fogjuk a fiúkat sem semmire, a középsőt pl.az erdészet és vadgazdálkodás vonzza...
2013. aug. 9. 15:41
 24/67 A kérdező kommentje:
22! Nálad a pont! Nagy igazság!
2013. aug. 9. 15:44
 25/67 anonim ***** válasza:
75%

Pontozzatok csak le a kérdező véleményt írt,makkor felpontoztok ha azt írom szüljön még 6 gyereket???

Láttam kérdező,azért írtam,hogy úgy,hogy otthon termesztetek gyümölcsöt zöldséget tartotok állatot,úgy más a helyzet.Képzeld tudom hogy jobb az a lekvár ugyanis anyukám és anyósom is befőz mindig mindkettejüknek van kertje nekünk is van egy picike anyósomék állatot is tenyésztenek és a párom is szeretne még.Én csak leírtam hogy én nem vállalnám,de még úgysem ha vannak állataink,saját zöldségeink,gyümölcseink,mert kevésnek tartok 200ezer Ftot erre.Sajnálom,hogy aki leírja a véleményét le van szólva.

2013. aug. 9. 15:46
 26/67 anonim ***** válasza:
72%
*véleményt kért
2013. aug. 9. 15:46
 27/67 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is 4 van, a legkisebb 5 hónapos..:) Ne törődj itt semmivel, amiket leírtál olyan talaj a gyerekeidnek, amivel nem hogy ti, még ők is boldogulni fognak később.. :) Ki szüljön, ha nem mi? :) Ne azt nézd mennyi jön be, mert , ha meglesz a 4., hidd el, azt a pénzt, amit most 3-ra költesz, akkor 4-re fogod...ennyi.. :) Írásodból ítélve, inkább dolgozol, mint műkörmöt növesztesz.. :) Nekik való a kicsi család..Mi melósok, meg tartsunk össze.. :) (akinek nem inge, ne öltözködjön....!!!!)
2013. aug. 9. 15:47
 28/67 anonim ***** válasza:
kár volt válaszolnom már látom
2013. aug. 9. 15:49
 29/67 A kérdező kommentje:
25! Nincs itt probléma...részemről,értelek én téged is.És örülök,hogy eszel házi lekvárt is!! ;D Fő a pozitív hozzáállás!
2013. aug. 9. 15:50
 30/67 anonim ***** válasza:
79%
Persze, akinek nem inge az ne vegye magára, de eléggé elkezdett általánosításba átmenni a dolog, mintha az aki nem művelne földet, az okvetlenül láblógató, na ez sem igaz ilyen formában.
2013. aug. 9. 15:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!