Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!2013. júl. 2. 11:11
251/321 anonim válasza:
Jaj, de jó, Kati! Gratulálok sok-sok szeretettel!
Szilvi! 2014 a mi évünk lesz!!! :)
Nóri
252/321 anonim válasza:
úgy legyen Nóri :) biztos én leszek az utsó :)
253/321 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy én lecsúszok a 2014-es babázásról, tekintettel arra, hogy mai genetikai tanácsadáson ukázba kaptuk, hogy lehetőleg áprilisnál előbb ne essek teherbe. Bár életem legszebb időszaka lenne a 2014-es terhesség, ez igaz :)
Kati! Mikor mész dokihoz?
Nóri
254/321 anonim válasza:
Jovohet elejen. Akkor mar lat valamit. Most 5 hetes vagyok. Varom. :) Parom nagyon orult a babanak! :) Kati
255/321 anonim válasza:
Kati! Voltál dokinál? Szilvi! Neked végül megjött? Nóri! Mit mondtak a genetikusnál, hogy áprilisig ne ess teherbe? Találtak v.mit v.hol? Ildi
256/321 anonim válasza:
Kati vagyok. Voltam dokinál meg ultrahangon is. Méhen belöli terhesség 14 mm petezsák, de szívhang még nincs így jövőhéten kell ismételni ultrahangot.
257/321 anonim válasza:
Kati! Nagyon korán voltál. Én 7 hét 5 naposan voltam először és már volt szívhang. :) Minden jó lesz!
258/321 anonim válasza:
Lányommal 7 hetesen volt de vele nem is voltam hamarabb.
Most sok mindenkitől hallottam hogy 6 hetesen már van, de nem volt. Remélem jövőhéten lesz. Akkor leszek 7+1
259/321 anonim válasza:
Sziasztok.igen miután megcsináltam a tesztet másnap megjött :) Kati! De márbez is vmi,legalább rendbe volt minden.jövőhéten meg már tuti lesz ott szívhang is :) Ildi veled mizu? Rosszullét? Nóri! Mi van az új munkalehetőséggel? Szilvi
260/321 anonim válasza:
Szilvi! Velünk minden oké, kerekedünk szépen. Megkezdtük a 22. hetet, jan.2án megyünk 4D-re ott kiderül,hogy tényleg kislány-e. :) Kati! Voltatok UH-on? Ildi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!