Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!2013. júl. 2. 11:11
291/321 anonim válasza:
2014. ápr. 18án 14.47kor megszületett Luca, 3650 gramm és 49 centi! :) Nagyon cuki, és már ügyesen szopizik! Veletek mi a helyzet? Puszi Mindenkinek! Ildi
292/321 anonim válasza:
juppppiii hatalmas gratula neked :) császár volt ugye? Nagyon fáj? Ügyes vagy de jó ;) jó babázást neked ..és sok sok egészséget mindkettőtöknek..puszi Szilvi :)
293/321 anonim válasza:
Juhhhú! A csoport első babája! Isten éltesse sokáig őt is és anyukáját is :) Gratulálok nektek!
Szilvi! Most látom, hogy még 9-én írtál. Bocsi, valamiért elkerülte a figyelmemet. Mi még nem próbálkozunk, még hátra van pár vizsgálat. Amúgy minden eredményünk szuper, az IR is mérséklődött. A legutóbbi ciklusomban több érett tüszőm is volt :O :) Úgyhogy alakulunk, de szerintem június lesz a mi hónapunk.
Uh, lassan egy éve lesz, hogy megszületett a csoport. Remélem, mindannyian babával ünnepelhetjük az évfordulót (Kati és Ildi pocakon kívül, Szilvi és én pedig pocakon belül!) Ámen
Nóri
294/321 anonim válasza:
Ámen Nóri :) legyen igazad *.* Szilvi
295/321 anonim válasza:
Kati vagyok. 25 hetesek vagyunk mar. Kulso mehszajam mar kezd nyilni de nem mondtak ra semmi kulonoset. 3 het mulva megyunk uh-ra. Remelem akkor kiderul a neme. Ha nem akkor mar ki se deruljon, 36 hetesen lesz csak uh utana akkor mar majdnem mindegy.
296/321 anonim válasza:
Jajj lemaradt...
Gratulalok a babahoz!!!!!! Hogy telik az ido hogy mar van aki babazik..meg csak most kezdtunk el itt beszelni. :)
297/321 anonim válasza:
Lanyok! Kivel mi a helyzet? A babaink hogy vannak? Es az anyukak? Szilvi, meselj! Remelem, minden oke veled is. Mi az utolso vizsgalat eredmenyet varjuk es szerintem egy ev csuszassal ugyan, de uj remenyekkel kezdjuk a julius honapot ;-) Nori
298/321 anonim válasza:
hali csajok. en elkezdtem az ovutesztet hasznalni.ez a 2.honapunk teszttel.es meglepetesemre teljesen maskor.van ovum mint en gondoltam. most 30.-31.re nem varom. Veletek mizu? Ildi,milyen a kisbaba? :) meselj vmit rola.Kati.minden rendeben? mikorra is vagy kiirva? Nori. mondtak mar vmi konkret dolgot hogy mi lehetett a baj? Szilvi
299/321 anonim válasza:
Szilvi! Megy a drukk ezerrel 30-31-re. Eddig az IR, meg a PCOS gyanu derult ki. Jovo heten lesz kesz az immunologiai vizsgalat, aztan kesz. Ha ott is minden oke, juniustol ismet probalkozhatunk :-)
300/321 anonim válasza:
hat ha pcos lennel azt uh-on nem kellett volna latni a dokinak? remeljuk probalkozhattok juniustol.:) Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!