Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
 301/321 anonim ***** válasza:
Kati vagyok. Augusztus 5-re vagyok kiírva, tegnap kezdtem a 29. hetet. :) 28 hetes uh-n kiderült, hogy hugica lesz a baba! :)
2014. máj. 21. 15:37
 302/321 anonim ***** válasza:

Latta is sajnos az UH-on, csak nem cisztaim vannak, hanem 7-8 pici tuszo, amibol ugyan 1-2 megreped, ezt igazolja a nagyon jo progeszteron ertekem, csak hat, nyilvan nem jo ez igy. Val.szeg az IR miatt "tulstimulalt" a petefeszkem. Azert erosen bizom abban, hogy a harmas kezeles hozza a vart hatast :-)

Kati! Nagyon orulok, hogy jol vagytok es gratulalok a hugihoz :-)

Nori

2014. máj. 21. 16:48
 303/321 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tudom jól eltűntem, én vagyok aki feltette ezt a kérdést. 2014.04.08-án megszületett a kisfiam, Zétény 3850 grammal és 55 cm-mel. :-) Szép nagy fiúcska és ügyesen szopizik. ma már 5 kg és nagyon hasonlít a nővérkéjére.
2014. máj. 22. 15:19
 304/321 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lányok! Hogy vagytok? Kivel mi van? Kati hogy bírod? Nóri, Szilvi hogy vagytok? Mi növögetünk Luca egy kis angyal, most múlt 2 hónapos. Egyre szebb és aranyosabb, már nagyokat nevetgélünk! :) Vigyázzatok Magatokra! Puszi Mindenkinek
2014. jún. 20. 13:28
 305/321 anonim ***** válasza:

Szia Ildi!

Nekem épp ma megjött az utolsó menstruációm :P :) Aztán ebben a ciklusban ismét belevágunk. A vizsgálatoknak totálisan a végére értünk, már nincs értelme tovább keresgélni az okokat. Megtörtént, ami megtörtént, előfordul, nem akarok ezen pörögni tovább. Csak a következő terhességre tudok gondolni, ami remélem, hamar össze is jön, ahogy az előző kettő is. Csak maradjon is velünk végre!!!!!

Nóri

2014. jún. 22. 22:37
 306/321 anonim ***** válasza:
De jóóóóóó! Szorítok Nóri nagyon, most minden rendben lesz! Már alig várom, hogy a Te terhességedet is végig követhessük és várhassuk a nagy hírt, hogy MEGSZÜLETETT!!!! Ahogy Ti vártátok az enyém, most várjuk Katiét és aztán várjuk a Tiédet és Szilviét! De jó lesz! :) Kati! Most néztem, hogy a házassági évfordulónkra vagy kiírva. Jól vagytok? Szilvi! Veled mizu? Puszi: Ildi
2014. jún. 23. 16:50
 307/321 anonim ***** válasza:
sziasztok. nekem pont most jött meg.:) amúgy nincs semmi,vàltozatlan minden. Ildi! növögessetek is szépen. most nézem,hogy màr 1Éves a csoport.és màr van egy baba és úton a kövi Katinàl.kiràlysàg. Nòri szorìtok neked. pusy Szilvi
2014. jún. 24. 15:47
 308/321 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :))))

Én még egybe vagyok, 3 napja 2700 gramm felettire becsülték a picilányt :) A viharos napokba minden nap azt hittem megszülök, már mértem a fájásokat de pár óra elteltével elmúltak... már most szeretnék babaázni nagyon, erre a hétre gyúrok. :P

2014. júl. 14. 10:12
 309/321 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!

hogy vagytok, nyaralás meg volt? kivel mi történt mostanság? KAti, hogy bírod a meleget? Ildi, növögettek, növögettek? Nóri, mizu? mikor tesztelsz vagy hol tartasz most? Puszi Szilvi

2014. júl. 23. 17:10
 310/321 anonim ***** válasza:
Kati vagyok. Már csak 10 napom van a kiírt időpontomig. :) Meleget nehezen birom, főleg hogy a vérnyomásom is eleg alacsonyka. De már nagyon várjuk apával és a nővérével a picilányt :) Jóslók folyamatosan vannak, de semmi több.
2014. júl. 26. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!