Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!2013. júl. 2. 11:11
261/321 anonim válasza:
Mivel gyorsan hamarjában a meglévő helyen előléptettek, ezért leálltam ezzel az új lehetőség kereséssel.
Nem találtak még semmit, csak azért mondta a doki az áprilist, mert akkor telik le a műtét utáni hat hónap, amit ajánlatos kivárni. A mostani ciklusom borzasztó volt, remélem, nem valami helyrehozhatatlan hormonzavar, mert akkor dupla olyan nehéz dolgunk lesz. Januárban megyek terheléses cukorra, meg majd nézetek hormonsort, közben hőmérőzök és még decemberben eljutunk kromoszóma-vizsgálatra. Férjem amúgy volt trombózisszűrésen, ami teljesen negatív lett, úgyhogy szinte biztos, hogy nem véralvadási zavar okozta a vetéléseimet.
Röviden ennyi. Ma volt az utolsó munkanapom, úgyhogy most már a pihenésnek szentelem az időmet.
263/321 anonim válasza:
na csajok előre is kellemes ünnepeket nektek :) Szilvi
264/321 anonim válasza:
Kati vagyok. Már 8 hetes. :) Volt szívhang aztán egy hétre rá. :)
265/321 anonim válasza:
Boldog új évet Mindenkinek! :) Hogy vagytok? Kati! Szuper, hogy minden oké volt. Lassan mentek a 12 hetes UH-ra. :) Nóri, Szilvi! Veletek mizu? Ildi
266/321 anonim válasza:
sziasztok. Velem semmi nincs, most meglepetésemre időre,késés nélkül megjött :) kicsit eltűntem mert most megy a leépítés nálunk aztán mki sík ideg..bolondok háza van :) Ildi tudod már,hogy kislány vagy kisfiú lesz? Szilvi
267/321 anonim válasza:
Kitartás Szilvi, nem lehet könnyű! Kislány lesz és Luca! :D (egyébként ezt mutatta a Kínai naptár is, nekem mindháromnál bejött) :D
268/321 anonim válasza:
de jó :) csak tud vmit akkor ez a naptár :D nem is dicsektél,hogy már tudod lányod lesz. Ilyen fontos infókat elhallgatsz :D Szilvi
269/321 anonim válasza:
nagy csendek uralkodnak csajok :) mi ez a csend itt? Kismamák? Nori eltűntél ám.Szilvi
270/321 A kérdező kommentje:
Beszállhatok én is? Tudom jól eltűntem. Én holnap töltöm a 29.hetet és kisfiam lesz, Zétény. :-)
2014. jan. 20. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!