Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/321 anonim ***** válasza:
100%

Szilvi!

Gond van a melóddal?

Én most olyan álláslehetőséget találtam, amire mindig vágytam. Ha felvesznek, akkor valószínűleg az volt az oka a vetéléseknek, hogy még nem találtam meg a helyemet. Ha nem vesznek fel, akkor meg nyilván az az égi üzenet, hogy babásodni kell :) Tudom, ezek tök hülyén hangzó eszmefuttatások, de másképp nem lehet túlélni sajnos ezeket a borzalmakat, amik történtek :(

Kati! Drukk! Mindenképp számolj be!

Nóri

2013. nov. 30. 14:13
 232/321 anonim ***** válasza:
jaja. Január végén 99,9% hogy létszámleépítéssel elküldenek..most kereshetek mást..ráadásul itt lehetetlen melót találni.. Kizárt,hogy babás lennék 51.napomon vagyok..ha későn is fogant volna már rég ki kellene mutatnia. Nóri! Nekem is vannak hasonló eszmefutattásaim :D én is hiszem,hogy mindennek oka :) Kati! Várjuk a fejleményeket és ezerrel szorítok..most már jó lenne,ha valakinek összejönne..egy kis öröm ránk férne...amúgy ez most hülyén hangzik,de ti már próbáltátok a tűs próbát? Az meg mutatja h hány gyereked lesz meg milyen nemű? Nálunk eddig akinek megnézték mkinek bejött..meg van kínai fogantatás naptár(ebbe nem hiszek) de azért megnéztem mivel nekem első babának lányt mondrak..a kínai naptár szerint esély lányra kb márciusba van xD úgy h van még időm :O mondjuk a naptárba nem hiszek csak hát kivi voltam xD Szilvi
2013. nov. 30. 15:28
 233/321 anonim ***** válasza:

Mi az a tűs próba?

A kínai szerint egész évre fiút mond nekem. :)

Lányommal nem tudom megnézni, hogy bejött-e mert akkor még nem voltam 18 éves.

2013. nov. 30. 17:35
 234/321 anonim ***** válasza:

Szilvi! Tényleg tesztelj pár nap múlva újra ha nem jön meg, akár egész a ciklus végén is összejöhet. Ha nem, akkor pedig előre tovább! Hét elején ha addig nem jön meg csinálj újat. Én is borzasztóan hiszek benne, hogy bármi rossz történik az ember életében előbb-utóbb megkapja rá a választ, hogy miért kellett így lennie. Lehet, hogy Csajok azt várják ezek a kisbabák, hogy biztos munkahellyel, nyugodt és boldog anyukáik lehessetek, hogy ne kelljen azzal foglalkozni, hogy hova mentek vissza dolgozni. Ki tudja! Hülyeségnek hangzik ,de én hiszek ezekben. :)

A tűs dolog engem is érdekelne! :) A kínai naptár nekem mindkettőnél bejött. 28 évesen aug.i fogantatásnál fiú, 30 évesen májusi fogantatásnál lány. ÉS TÉNYLEG ÍGY LETT! :D :D :D Most 32 évesen aug.i fogantatásnál LÁNY! Hétfőn remélem kiderül! :) Kati! Hétfőn várjuk a jó híreket.

Nóri! Hogy álltok a vizsgálatokkal? Kiderült már v.mi, amire esetleg lehet gyanakodni? Szép hétvégét Nektek! Puszi: Ildi

2013. nov. 30. 19:04
 235/321 anonim ***** válasza:
befűzöl cérnába tűt...a bal tenyered fölé engeded,hadd mozogjon pár másodpercet..utána a hüvelykujjad és a tenyered közti résznél egyszer leenged a tűt,majd a tenyered fölé tartód..ha körbe megy lány ha egyenesen előre-hátra akkor fiú..ha megáll nem lesz több..a második babánál a hüvelykujj és tenyered között kétszer leenged a felfűzött tűt majd a tenyered fölé tartód ismét..a 3.-nál 3x és így tovább..próbáljátok ki azt mondjátok el h be e jött..főleg nálad Ildi xD
2013. nov. 30. 20:04
 236/321 anonim ***** válasza:
4 nap.. még sose késett ennyit :) Jajj de izgulok
2013. dec. 1. 10:16
 237/321 anonim ***** válasza:
teszteljél Kati :))
2013. dec. 1. 10:27
 238/321 anonim ***** válasza:
Csak holnap tudok tesztet venni :( :) Délutáni pisiből mikor mutatja ki? Csak hogy holnap 5 nap késésnél kimutatja-e a délutána vagy várjak 6. nap reggelig?
2013. dec. 1. 10:45
 239/321 anonim ***** válasza:
én reggel tesztelnék, az a biztos :) Szilvi
2013. dec. 1. 12:51
 240/321 anonim ***** válasza:
amúgy még nekem se jött meg o.O így az 52.nap már illene neki :O
2013. dec. 1. 12:53
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!