Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
Nem csináltam még :D mert az enyém állandóan,minden hónapba késik. :/ Szilvi
2013. nov. 26. 12:30
212/321 anonim válasza:
Pedig most már illene tesztelni :):)
2013. nov. 27. 11:54
213/321 anonim válasza:
Úgyse sikerült..úgy érzem,hogy meg fog jönni...mostanság negatív vagyok..lehet elküldenek létszámleépítéssel melóhelyemről..el vagyok totál kenődve. Nekem soha semmi nem sikerül, soha semmi nem úgy alakul ahogy szeretném..miért pont most sikerült volna. :( nem vagyok olyan szerencsés. Szilvi
2013. nov. 27. 12:27
214/321 anonim válasza:
Tedd a pici szívedre a kezed és mondd azt, hogy ezt tényleg így gondolod! Dehogy gondolod így! :) Igenis bízol a sikerben, más különben már rég feladtad volna. Nem tudom követni, hogy hány napja (nem)kellett volna megjönnie, de ha már az eddig tapasztalt késésekhez képest is késik, akkor most már akármit is mond a női megérzésed (ami most egy kicsit csalfa veled szerintem), akkor is indokolt a tesztelés. Persze nem akarlak rábeszélni semmiképp, ezt te érzed, csak próbálok egy kis lelket önteni beléd, hátha egy picit pozitívabb leszel! :)
Nóri
2013. nov. 27. 14:02
215/321 anonim válasza:
Köszi. Aranyos vagy. Ha hétvégéig nem jön meg, akkor szombat reggel tesztelek. De nem áltatom magam,mert tényleg mensis tűneteim vannak. De majd írok, hogy mi az eredmény. Jó hogy itt vagytok :)
2013. nov. 27. 18:01
216/321 anonim válasza:
Mennyi volt a max késés eddig? Most tartasz 8-10 napnál ugye? Egyre izgibb! A hugomnak 1 hétig olyan volt, hogy na mindjárt megjön.......de nem jött! :D De tudod, ha most nem, akkor csak előre tovább! Puszi: Ildi
( A tesóm vasárnap elvetélt 11 hetesen. :( )
2013. nov. 28. 08:24
217/321 anonim válasza:
Már a késéshez képest is késik. Ma vagyok a 49.napon. Lehet a sok feszkó miatt..úgy néz ki januárba elküldenek.nagyon ideges vagyok miatta. Mióta abbahagytam a fog.gátlót nem akar beállni a mensim. Soha többet nem fogok fgátlót szedni
2013. nov. 28. 08:38
218/321 anonim válasza:
Szilvi tesztelj már! Régóta késik! Nekem még csak 1 napj, remélem nem is jön meg. Kati voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!