Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/321 anonim ***** válasza:
Eddig nálam sincs semmi, a párommal próbálkozunk de nem jön össze mondjuk nem is mindig tudunk együtt lenni a párommal mert külföldön dolgozik. De most jön haza és megpróbáljuk újra ha nem lenne semmi akkor ki vizsgáltatom magam!
2013. okt. 25. 14:05
 182/321 anonim ***** válasza:
Kati! lehet már írtad de nem emlékszek rá, hogy ti mióta is próbálkoztok? bocsi lehet elfelejtettem :) Szilvi
2013. okt. 25. 16:49
 183/321 anonim ***** válasza:

Tartsatok ki lányok! Le a kalappal, ügyesek és HŐSÖK vagytok!!!! :) És remélem hamarosan ANYUKÁK!!!! :D Én sokszor már nem is merek írni, de figyellek Titeket és izgulva várom a jó híreket, hogy nagyon-nagyon örülhessünk! Szilvi, Kati! Nóri megmondta a "frankót", inkább később legyen, de minden oké legyen. Nóri! Hamarosan meglesz az ok, a teherbeeséssel nincs gond, tehát előbb meglesz, mint gondolnád. Addig is kitartást a rengeteg vizsgálathoz. Ha megtudnak valamit azért írj ám!

Mi jól vagyunk, megkezdtük a 14.hetet, most egy darabig nincs semmi izgulni való, majd csak a 16.hét közepe felé. Puszi Nektek

2013. okt. 25. 22:22
 184/321 anonim ***** válasza:
Köszi Ildi ott a pont :) Szilvi
2013. okt. 26. 16:19
 185/321 anonim ***** válasza:

Én is minden hónapban újabb reményekkel indulok, de eddig sajnos semmi :(

Mondjuk utoljára szeptemberben volt meg rendesen a nemvárt 15.étől 19.éig tartott ebben a hónapban 12.én jött meg és csak 2 napig tartott és nem olyan volt mint amilyennek kellett vna lennie.. 2x teszteltem már mert vasárnap óta hányingerem van hőhullámaim vannak émelygek. az 1 teszten nagyon halványan meg jelent a 2. csík de a 2. teszten nem láttam semmit :(

Nagyon örülnék ha most legalább sikerülne a baba!

Üdv mindenkinek Niki

2013. okt. 26. 20:47
 186/321 anonim ***** válasza:
szia Niki..mióta próbálkoztok? Egy forma tesztel csináltad?csinálj két nap múlva is tesztet..akkor már látszania kell..halvány csík is csík..lehet a másik nem ugyanolyan érzékenyű teszt volt..hány éves vagy?első baba lenne?szilvi
2013. okt. 27. 05:17
 187/321 anonim ***** válasza:
Kati vagyok, kicsit elvesztem. 5 hónapja próbálkozunk. Képzeljétek, 2 napja mikor dolgoztam elkezdtem görcsölni mint mikor megjön, fél óránként jártam wc-re de semmi. Hozzátezsem csak keddre nem várom a menszeszt. Aznap görcsltem de menszesz azóta se. Ez azért is érdekes mert minden hónapba mikor így görcsölök max fél nap múlva, de inkább 1-2 óra és megjön. Most viszont azóta se. Szóval bizakodom, lassan teszt.
2013. okt. 27. 14:18
 188/321 anonim ***** válasza:

6 hónapja próbálkozunk, különféle teszteket csináltam. 21 leszek és nagyon szeretnék babát, a rosszullétek azóta se csillapodtak, jövőhéten megyek orvoshoz és minden ki derül majd hogy mi van! Reménykedem hogy baba van a dologban.

Üdv Niki

2013. okt. 27. 18:08
 189/321 anonim ***** válasza:
100%
szorítok Kati.. :) de jó lenne ha babás lennél ...én tünetekre már nem adok,az összeset produkáltám az elmúlt 5hónapba..:D mondjuk én már nem is figyelgetem magam pont ezért :) majd írjál kedden,hogy mi lett a tesztelés eredménye..gondolom kedden teszt :) Niki kitartást neked is..puszi Szilvi
2013. okt. 27. 19:57
 190/321 anonim ***** válasza:
amúgy jav:egyforma..nem tudom miért írtam külön :)
2013. okt. 27. 19:58
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!