Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!2013. júl. 2. 11:11
151/321 anonim válasza:
még csak most fogsz menni dokihoz? hány hetes vagy Ildi? ;) majd írd ám meg mi volt :) amúgy velem nem sok :/ Kati veled mizu? Nóri hogy vagy ? Szilvi :)
152/321 anonim válasza:
Még csak kedden megyek,mert nem akartam nagyon korán,amikor meg kértem időpontot,ilyen későre kaptam. Hát kb. 7 hetes 2 napos. De kedden okosabb leszek,kicsit izgulok. :)
153/321 anonim válasza:
nagyon izgi :) elsônek láthatod :)amúgy mit szeretnétek kislányt?kisfiút? :) Szilvi
154/321 anonim válasza:
Hát igaziból teljesen mindegy! Főleg, mert van már kisfiú és kislány is. :D Én azért kisfiút szeretnék, de a kislány is tökéletes. Csak lány nevünk nagyon nehezen akad. :) Tudod, a lényeg, hogy egészséges legyen! :) Kedden írok mi volt! :)
155/321 anonim válasza:
Sziasztok! Nori vagyok. Ildi, ez nagyon izgi, irj mindenkepp :-)
En ma vagyok pontosan 9 hetes :-) Penteken este megyek dokihoz, mar nagyon varom, hogy lassam, mennyit fejlodott 3 het alatt a mi dragank.
Szilvi, Te hogy vagy?
156/321 anonim válasza:
várjuk a fejleményeket Ildi :) Nóri kõszi jól vagyok. helyzet változatlan...egyenlõre :) tüneteitek vannak? Szilvi
157/321 anonim válasza:
Sziasztok! Na, voltunk kedden dokinál. "29.1 mm-es petezsákban szikhólyag és magzat látható. Jó magzati szívműködés észlelhető." :) Kb.8 hetes és 16.9 mm már a drága. Ja, és kaptam már sztárfotót róla. Vicces! :) Ti hogy vagytok? Nekem tünet nem igazán van, talán annyi, hogy folyton éhes vagyok.
158/321 anonim válasza:
de jó,úgy örülök Nektek :) már babásodva várhatjátok a karácsonyt..:) remélem hamarosan én is csatlakozhatok hozzátok :) Szilvi
159/321 anonim válasza:
Szilvi! Karácsonyig egészen biztos sikerül! :) És karácsonykor már mindannyian babásan ünnepelünk. :) Nekem nem tudom, hogy a hormonok miatt vagy mitől, de annyira rám tört valamelyik nap,hogy nagyon várom a karácsonyt. :) Kicsit még odébb van! :) Ildi
160/321 anonim válasza:
úgy legyen Ildi :)) majd írogassunk végig ám :)) én amúgy már ilyenkor várom a karácsonyt mindig :) azt annyira imádom :D Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!