Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
Hogy vagytok? Ki merre tart a ciklusban? Szilvi? Megjött? Doki? Nekem elmúlt, ma vagyok a ciklus 10. napján. Jövő héten eldől ez a hónapunk is. :) Kár, hogy csak sokára tudom meg az eredményét. Pont jól jön ki, mert egész jövő héten nyaralunk, úgyhogy remélem minden jó lesz. Bár 2 kisgyerekkel mindent szervezni kell, de hát nem panaszkodom. :) Vigyázzatok magatokra ebben a melegben és írjatok majd! Ildi
2013. aug. 3. 23:34
122/321 anonim válasza:
Kati vagyok. A menszesz végénél tartok. E hónap közepén van párom szülinapja. Talán pont akkor fog megfoganni ?! :)
2013. aug. 3. 23:42
123/321 anonim válasza:
Sajnos megjott..most tartok a vege fele...terveim szerint ket het mulva elmegyek nodikohoz..ha eljutok..neked jo nyaralast Ildi es kivanom hogy eggyel tobben gyertek haza :) kati akkor mi kb ugyanott tartunk most..szilvi
2013. aug. 4. 12:41
124/321 anonim válasza:
Sziasztok Csajok! Közben mi megjöttünk a nyaralásból. Hát.....nem annyira úgy sült el, ahogy terveztük. Nem sikerült romantikus-"gyerekcsinálós" nyaralásra. :( Hétfőn utaztunk. Én már kedden, kisfiam péntektől, a kicsi szombattól, férjem is szombattól elkaptunk valami fo..s-hányós nyavalyát. A kicsi még mindig beteg, ő még ma is hányt. Szóval nem tudom. Szerintem ez a hónap nekem ennyi volt. Egy hete hasmenést pelenkázok, hányást takarítok, közben én is szedtem gyógyszert. :( 22.re nem várom elvileg. Bocsánat, hogy kicsit kiborultam nektek, de kicsit belefáradtam ebbe a hétbe már, meg kicsit csalódott is vagyok! Meglátjuk! Ti hogy vagytok? Ki hol tart? :)
2013. aug. 14. 22:50
125/321 anonim válasza:
Ja, Ildi voltam. :D
2013. aug. 14. 22:50
126/321 anonim válasza:
Szia Ildi!
Sajnos nagyon sok ismerősöm jött haza úgy nyaralásból idén, hogy hozta magával ezt a vírust. Remélem, mielőbb rendbe jöttök mindannyian!! :)
Szilvi!
Hogy vagy? Voltál dokinál? Ha nem, mikor tervezel menni?
Nekem 4 napja késik, de csak holnap, vagy szombaton tervezem a tesztelést. Nagyon félek, hogy nincs baba, rossz volt csalódni múlt hónapban. Mindegy, igyekszem nem elkeseredni majd és csak menni tovább ezen a rögös, de annál szebb úton :)
Nóri
2013. aug. 15. 07:42
127/321 anonim válasza:
sziasztok csajok!
Ildi pár napja a neten foglalkoztak vele, hogy most van valami vírus ..nagyon sokan elkapták.. :/ mielőbbi gyógyulást nektek :)
Nóri..jövőhéten megyek :) rákszűrésre :) már esedékes :D
amúgy nálam semmi változás..utsó 2-3 hónapba késett a mensim 2 hetet..szóval én már nem is számolgatom :D
2013. aug. 15. 18:20
128/321 anonim válasza:
Nóri! Mi a helyzet? Már jobban vagyunk köszönjük, bár még nem 100%.
2013. aug. 17. 08:10
129/321 anonim válasza:
sziasztok csajok..Ildi,Nóri,Kati...na mi a helyzet felétek? nálam helyzet változatlan..ma megyek nődokihoz...nekem ez a hónap tuti kilőve..bízakodva várom a szeptembert :) jók legyetek Szilvi
2013. aug. 22. 05:56
130/321 anonim válasza:
na voltam ma nődokinál azt mondta mindent oké..norm méretű méh, szép méhszáj..nincs gyulladás..mondtam neki hgoy 4 hónapja nem jön össze a baba..azt mondta teljeseen normális még az egy év is..és hogy ne görcsöljek rá..mert akkor fog jönni amikor nem gondolok rá..és hogy két év múlva kell ezzel foglalkozni..ha addig esetleg nem jön össze...mondtam is remélem annyit nem kell várnom :) tehát minden oké ..szilvi voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!