Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!2013. júl. 2. 11:11
131/321 anonim válasza:
Kati vagyok . 4-5napja érzékenyek a melleim ami furcsa mert lányom szoptatása óta érzéketlenek . Egy hetem van menszeszig. Bizakodok ! :)
132/321 anonim válasza:
De jóóóó csajok! Akkor mindenkinél azért zajlanak a dolgok. Kati! Ez biztató, reménykedünk, majd írj jövő héten, hogy mi a helyzet. Szilvi! Na, akkor majd most jön. Végre megnyugszol, hogy semmi baj, egészséges vagy és ráérsz! :) Hidd el a dokinak és csak lazán. :) Én is reménykedem kicsit, bár teljesen lemondtam erről a hónapról a nyaralásos betegség miatt. Mondjuk voltunk együtt kétszer azon a héten, akkor körül volt peteérésem talán. Ez volt az első hónap, hogy nem mértem hőt, nem szedtem-ittam semmit, nem számolgattam. Ma-holnapra nem várom, eddig semmi! :) Izgulás van! Szorítsatok! Kb.holnap vagy szombaton tesztelek. :D Nóri! Veled mizu? Ildi voltam. :)
133/321 anonim válasza:
szorítok Kati, Ildi :) hát ja mondjuk már most se görcsölök rá mint eddig ....most volt más ami lekötötte a figyelmem...de csendben bízok a szeptemberbe :D lányok azért mi csak összetartunk itt :) olyan jó hogy van kivel beszélgetni aki megérti hogy mi van mert ugyanilyen helyzetbe van :)) Szilvi
134/321 anonim válasza:
Ezért jó, hogy maradtunk itt "ebben a kérdésben". Ha tovább megyünk ott már szétszóródik a csapat. :) Kitartunk, szurkolunk és reméljük mindenkinek gyorsan összejön. :) És akinek összejön ,annak is szurkolunk és remélem akkor is néha hallhatok rólatok. Akár itt, akár átmehetünk privibe is. Már sz.tem megismertük annyira egymást, hogy kíváncsiak vagyunk a legszebb folytatásra is! :)
135/321 anonim válasza:
Lányok!
Bocsi, hogy így eltűntem, de megvolt az okom!
Egy hete pozitívat teszteltem :) Persze ultrahiperszuper boldog vagyok, csak azért van bennem egy adag félsz is a májusi vetélés miatt. Nem akarom nagy dobra verni a hírt, konkrétan még anyukám sem tudja, csak a férjem (és a fogorvosom, akihez holnap megyek), meg a dokim asszisztense. Augusztus 30-án megyek orvoshoz!
Kérlek, Lányok! Ne gratuláljatok, majd ha végre hallok (látok) szívhangot, na, akkor majd bele merem élni magam. Addig csak halkan várok és közben folyamatosan olvaslak titeket és szurkolok nektek.
Kitartás, puszi
Nóri
136/321 anonim válasza:
30.án tessék írni ám! :) puszi,Ildi
137/321 anonim válasza:
remélem mindannyiunknak lassan már összejön..és remélem nyomon követjük majd a dolgok folytatását.. akkor is :) Nóri ne aggódj..minden rendbe lesz és 30án várjuk a fejleményeket...kitartást mkinek és sikeres szeptembert nekünk :) hajrá hajrá Ildi :) Szilvi voltam
138/321 anonim válasza:
szorìtok neked Nòri és megy a drukk ezerrel ;) Szilvi
139/321 anonim válasza:
Kati vagyok , két napja késik. :)
140/321 anonim válasza:
Ildi vagyok. Nekem 9 napja késik és van egy pozitív tesztem. Kb.10.e után megyek dokihoz, addig nem érdemes. :) :) :) :) Nóri mi volt a dokinál? Kati, megy a drukk! Szilvi hogy vagy? hol tartasz a ciklusban? Szurkolok a szeptemberre. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!