Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/321 anonim ***** válasza:
Gratulálok Ildikó :-) :-) majd kérjük a fejleményeket :-) hát egy hét múlva várom. és most tudom is hogy tuti megjön.... szóval szeptemberre gyúrok. még a végén egyedül maradok itt a csopiba ;-) Szilvi
2013. szept. 1. 08:26
 142/321 anonim ***** válasza:
Azt beszéltük,hogy maradunk... :) Szurkolunk egymásnak babásan is. ;)
2013. szept. 1. 09:00
 143/321 anonim ***** válasza:
hát igen..tudom :) csak hát ki tudja :D mindenesetre boldog babavárást :))) Szilvi
2013. szept. 1. 13:22
 144/321 anonim ***** válasza:

Nóri vagyok!

Voltunk dokinál... Hát, leírhatatlan :) Az előző terhességem miatt nagyon izgultam, hogy most mit látunk, de szerencsére volt kis szívpulzálás :) Ma vagyok 7 hetes. Azért még csak óvatosan örülök, a bűvös 12. hétig még van egy kis aggodalom, de bízom a babánkban, ő most velünk kell, hogy maradjon!

Lányok, szuper hírekkel jöttök itt közben :)

Ildi, nagyon örülök nektek!

Kati, remélem, hogy nálad is babát jelez ez a késés!

Szilvi, ne keseredj el! Egyedül biztosan nem maradsz, mi nyomon követjük a történetedet, persze csak ha itt maradsz és beavatsz minket :)

Szép estét Lányok!!!!

2013. szept. 1. 19:39
 145/321 anonim ***** válasza:
Már 3 napja késik...Kati. :))
2013. szept. 1. 19:48
 146/321 anonim ***** válasza:
Tesztelés? Mikor? :) Ildi
2013. szept. 1. 20:30
 147/321 anonim ***** válasza:
Nóri gratulálok :-) aranyos vagy és igen maradok... Meg amúgyis nyomon követlek titeket :-) meg hát nem adom fel én se :-) Kati remélem pozi lesz :-) :-) Szilvi
2013. szept. 1. 21:29
 148/321 anonim ***** válasza:

Húúúú Nóri, ez nagyon izgi. :) Gratulálok! Minden rendben lesz! Majd amikor meglátod "egészben", meg a kis pofiját UHon... Tényleg leírhatatlan... :) Én 17.re kaptam időpontot dokihoz, addigra 7 hetes 5 napos leszek. Majdnem egy idősek vagyunk, 1 hét 4 nap van a közöttünk. A babák meg még közelebb lehetnek, mert én programozott császárral szülök v.színűleg 1-2 héttel elöbb.

Kati! Mikor tesztelsz?

Szilvi! A szeptember a Te hónapod! A május-júniusi babák nagyon jók, jó akkor szülni. Nekem a kisfiam május végén született, szuper volt. :)

2013. szept. 2. 13:21
 149/321 anonim ***** válasza:
Köszi a biztatást:) most valamiért bizakodó vagyok szeptemberrel kapcsolatba. Ez az utolsó reményem:) Szilvi
2013. szept. 2. 13:39
 150/321 anonim ***** válasza:
Sziasztok Csajok! Hogy vagytok? Kivel mi a helyzet? Velem semmi izgi, várom a 17.t, hogy menjek végre dokihoz. :) Ildi
2013. szept. 14. 13:30
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!