Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Nóri vagyok!
Voltunk dokinál... Hát, leírhatatlan :) Az előző terhességem miatt nagyon izgultam, hogy most mit látunk, de szerencsére volt kis szívpulzálás :) Ma vagyok 7 hetes. Azért még csak óvatosan örülök, a bűvös 12. hétig még van egy kis aggodalom, de bízom a babánkban, ő most velünk kell, hogy maradjon!
Lányok, szuper hírekkel jöttök itt közben :)
Ildi, nagyon örülök nektek!
Kati, remélem, hogy nálad is babát jelez ez a késés!
Szilvi, ne keseredj el! Egyedül biztosan nem maradsz, mi nyomon követjük a történetedet, persze csak ha itt maradsz és beavatsz minket :)
Szép estét Lányok!!!!
Húúúú Nóri, ez nagyon izgi. :) Gratulálok! Minden rendben lesz! Majd amikor meglátod "egészben", meg a kis pofiját UHon... Tényleg leírhatatlan... :) Én 17.re kaptam időpontot dokihoz, addigra 7 hetes 5 napos leszek. Majdnem egy idősek vagyunk, 1 hét 4 nap van a közöttünk. A babák meg még közelebb lehetnek, mert én programozott császárral szülök v.színűleg 1-2 héttel elöbb.
Kati! Mikor tesztelsz?
Szilvi! A szeptember a Te hónapod! A május-júniusi babák nagyon jók, jó akkor szülni. Nekem a kisfiam május végén született, szuper volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!