Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/321 anonim ***** válasza:
Kati vagyok. Megint megjött.. kezdjük a 6. hónapot
2013. okt. 29. 10:04
 192/321 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 18-20.-ra nem várom...nekünk október volt a 6.hónap..de most már nem agyalok ezzen,hogy vajon sikerült e vagy nem...egyszer Kati úgyis eljönn a mi időnk is...addig figyelemmel kísérjük Ildit :D legalább valamelyikünknek összejött..van remény :D Nóri nagyon eltűntél...puszi csajszikák Szilvi
2013. okt. 29. 12:43
 193/321 anonim ***** válasza:

Lányok! Itt vagyok, csak olyan szomorú olvasni a sikertelenségről (bocsi, elég mélabús vagyok mostanában). Szívből kívánom, hogy sikerüljön nektek is a baba, azt meg még inkább, hogy maradjon is veletek.

Én a héten megyek kontrollra, aztán beleássuk magunkat a részletekbe, a gondok feltérképezésébe. Talán január, február környékén - ha a dokim is és a sors is úgy akarja - újra terhes leszek.

Addig meg szurkolok nektek teljes gőzzel!

Nóri

2013. okt. 29. 13:38
 194/321 anonim ***** válasza:
Nóri! Tudsz már valamit? Milyen vizsgálaton voltál eddiig? Ildi! Hogy van a mi kismamánk?nagyon eltűntél :) Kati! Veled mizújs?mikorra nem várod?Szilvi
2013. nov. 18. 10:50
 195/321 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A trombózishajlam genetikai oldalát vizsgáltuk eddig. Az teljesen negatív. Három hét múlva megyünk genetikai tanácsadásra, gondolom, ott már nem csak egy szempontból vizsgálódunk. Az eddigiek szerint jön egy immunológiai vizsgálat, egy teljes génállomány-vizsgálat, hormonpanel, aztán meg a többi, ha ezek sem hoznak eredményt. A kontrollvizsgálaton minden rendben volt, a méhem regenerálódott, azóta már túlvagyok az első ciklusomon is, az is szépen zajlott, úgyhogy bízom benne, hogy hamarosan ismét babásodhatok és remélem ezúttal ki is hordom végre.

Te hogy vagy Szilvi? Mikorra nem várod?

Nóri

2013. nov. 18. 10:54
 196/321 anonim ***** válasza:

Itt vagyok Csajok, csendben figyelek! :) Nóri! Ennyi vizsgálat....!!!! Szegény! De reméljük gyorsan meglesz az ok és akkor aztán HAJRÁÁÁÁ!!!!! Tarts ki, szorítunk! Azért remélem hallhatok rólatok még jó sokáig! :)))

Szilvi! Gondolok rád, de ne görcsölj rajta tényleg, Nórinál a pont, amit írt a múltkor. Kati! Veled mi a helyzet?

Velünk úgy tűnik minden rendben 16 és fél hetesek vagyunk. Ma voltam laborban ezen a béna AFP-n, hát kíváncsi vagyok az eredményre. Állítólag rettenetesen elavult. Majd kiderül! Dec.2.án megyünk majd a 18 hetes genetikai UH-ra. Remélem ott is minden rendben lesz. Ott már remélem a nemét is megtudjuk. De ha nem ,akkor karácsony körül elmegyünk 4D-re. Igaziból teljesen mindegy, de nagyon szeretném tudni. Mindenkinek szép és egészséges napokat és írjatok, ha BÁRMI van! Puszi Nektek

2013. nov. 18. 11:50
 197/321 anonim ***** válasza:
Nóri nagyon büszke vagyok rád :) rengeteg a vizsgálat..remélem minél előbb megtudod,hogy mi volt a baj..szorítok..sokat gondolok rátok. Én mára nem várom..nem jött még meg de szerintem meg fog..úgy érzem..Ildi! Az afp-ről azt hallottam hogy el is akarják törölni,mert nem megbízható :) repül ám az idő..már nemsokára félidős leszel :) azta..:) kitartást nekünk..pusy Szilvi
2013. nov. 18. 18:31
 198/321 anonim ***** válasza:
Kati vagyok. Én 27-re nem várom..hát kíváncsi leszek. Ha most összejön a baba akkor kiszámoltam, hogy kb párom szülinapjára születne meg. Olyan jó lenne. :) De nincs akkora szerencsénk. :(
2013. nov. 19. 20:54
 199/321 anonim ***** válasza:

Szilvi! Mi a helyzet???? Nem jött még meg? Tesztet csinálsz valamikor? Gyere ám a hírekkel!

Kati! Drukkolok nektek is! Egyszer eljön a mi időnk, hidd el! :) Én ma tök pozitív vagyok, annyira hiszem és remélem, hogy nem sokára végre ellátogat hozzánk is a szerencse! Olyan szívesen próbálkoznék már most a teherbeeséssel, de úgy félek! Mi van, ha megint nem marad velünk a baba? :( Wááá! Ördögi kör!

2013. nov. 20. 09:04
 200/321 anonim ***** válasza:
Ja, Nóri voltam!!! :)
2013. nov. 20. 09:05
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!