Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Lányok! Itt vagyok, csak olyan szomorú olvasni a sikertelenségről (bocsi, elég mélabús vagyok mostanában). Szívből kívánom, hogy sikerüljön nektek is a baba, azt meg még inkább, hogy maradjon is veletek.
Én a héten megyek kontrollra, aztán beleássuk magunkat a részletekbe, a gondok feltérképezésébe. Talán január, február környékén - ha a dokim is és a sors is úgy akarja - újra terhes leszek.
Addig meg szurkolok nektek teljes gőzzel!
Nóri
Sziasztok!
A trombózishajlam genetikai oldalát vizsgáltuk eddig. Az teljesen negatív. Három hét múlva megyünk genetikai tanácsadásra, gondolom, ott már nem csak egy szempontból vizsgálódunk. Az eddigiek szerint jön egy immunológiai vizsgálat, egy teljes génállomány-vizsgálat, hormonpanel, aztán meg a többi, ha ezek sem hoznak eredményt. A kontrollvizsgálaton minden rendben volt, a méhem regenerálódott, azóta már túlvagyok az első ciklusomon is, az is szépen zajlott, úgyhogy bízom benne, hogy hamarosan ismét babásodhatok és remélem ezúttal ki is hordom végre.
Te hogy vagy Szilvi? Mikorra nem várod?
Nóri
Itt vagyok Csajok, csendben figyelek! :) Nóri! Ennyi vizsgálat....!!!! Szegény! De reméljük gyorsan meglesz az ok és akkor aztán HAJRÁÁÁÁ!!!!! Tarts ki, szorítunk! Azért remélem hallhatok rólatok még jó sokáig! :)))
Szilvi! Gondolok rád, de ne görcsölj rajta tényleg, Nórinál a pont, amit írt a múltkor. Kati! Veled mi a helyzet?
Velünk úgy tűnik minden rendben 16 és fél hetesek vagyunk. Ma voltam laborban ezen a béna AFP-n, hát kíváncsi vagyok az eredményre. Állítólag rettenetesen elavult. Majd kiderül! Dec.2.án megyünk majd a 18 hetes genetikai UH-ra. Remélem ott is minden rendben lesz. Ott már remélem a nemét is megtudjuk. De ha nem ,akkor karácsony körül elmegyünk 4D-re. Igaziból teljesen mindegy, de nagyon szeretném tudni. Mindenkinek szép és egészséges napokat és írjatok, ha BÁRMI van! Puszi Nektek
Szilvi! Mi a helyzet???? Nem jött még meg? Tesztet csinálsz valamikor? Gyere ám a hírekkel!
Kati! Drukkolok nektek is! Egyszer eljön a mi időnk, hidd el! :) Én ma tök pozitív vagyok, annyira hiszem és remélem, hogy nem sokára végre ellátogat hozzánk is a szerencse! Olyan szívesen próbálkoznék már most a teherbeeséssel, de úgy félek! Mi van, ha megint nem marad velünk a baba? :( Wááá! Ördögi kör!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!