Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!2013. júl. 2. 11:11
201/321 anonim válasza:
még nem jött meg, pedig már napok óta görcsöl a hasam, még a derekam is fáj :D de ahogy ismerem magam..meg fog jönni :/ Kati, ne add fel, még bármi lehet :) Nóri hát most már nemsokára belecsaphatsz megint, de ne gondolj arra,hogy mi lesz meg ne félj, mert attól csak rosszabb lesz..tessék úgy hozzáállni,hogy ha legközelebb összejön már tudjátok mi volt a baj és pont ezért veled marad a baba..nálad a teherbeeséssel nincs gond, segíteni fognak hogy mással se legyen..most már ráférne mindannyiunkra egy kis szerencse. :) Szilvi
202/321 anonim válasza:
Kati vagyok, 3 napom van nem vártig. :)
203/321 anonim válasza:
Nekem még mindig nem jött meg..remélem nem is fog..nem merek tesztelni :) Szilvi
204/321 anonim válasza:
Pedig ennyi keses mar "teszterettseget" jelent. :-) Akarmi is az eredmeny, tudni akarjuk ;-)
Kati! Neked is drukkolok, hogy ne jojjon meg!
Nori
205/321 anonim válasza:
Húúú,de izgi! Meddig birsz várni? :) Én már előtte 2 nappal teszteltem. :) Csinálj egyet,legalább tudod! ;) Még lehet babás karácsony? Ez volt a vágyad. :) Kati,szurkolunk neked is,irjatok mindenképpen!!! Ildi
206/321 anonim válasza:
Igen ez volt a vágyam meg a páromnak is..de az utóbbi fél évbe annyi tesztet előttem,hogy el sem hiszem hogy létezik pozi teszt.. Nem akarok még egy nega tesztet :( de lehet holnap reggel vaggy kedden reggel csinálok. Szilvi
209/321 anonim válasza:
Jaaaaaa, bocsi már látom, hogy csak javítás. Jaj, kicsit megijedtem! :) Csináltál tesztet? :D Szurkolás van! :)
210/321 anonim válasza:
Szilvi!
Várjuk a fejleményeket! Kedd van! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!