Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
Szilvi! Egy hét késés????? :O Azt már délutáni teszt is kimutatja jócskán olyan erős csíkkal, hogy leesik a tesztről. Én voksolok egy ma délutáni teszt mellett!
Kati! Te mikor tesztelsz?
Láááányok! Tessék babásodni és a szerencsét rám ragasztani, mert már csak én lógok ki a képből!!!!
Nóri
2013. nov. 28. 13:51
222/321 anonim válasza:
Kati vagyok. Még csak egy napja késik az semmit nem jelent. Utolsó hónapba pontos volt a menszeszem de előtte mindig késett 1-3 napot. Szóval a 3 napot tuti megvárom. Majd hétvégén tesztelek ha addig nem jön meg és nagyon remélem hogy nem fog. 6 hónap próbálkozás...apa szülinapja körül születne a kistesó..olyan jó lenne.
2013. nov. 28. 14:00
223/321 anonim válasza:
De jóóóóóó! Jó lenne ha mindenkinek sikerülne mondjuk most, Nórinak meg mondjuk Januárban, addigra talán meglesz az összes vizsgálat. Na, mit szóltok? Jól kitaláltam? :D :D :D
Ma voltam dokinál, meglett az afp eredmény és hála az égnek pont tökéletes, MOM 1.04. Kicsit izgultam, hogy jó legyen, még hétfőn UH és utána talán kicsit megnyugszom. Ott már talán láthatjuk a kukit vagy "nemkukit" is. :D Jó lenne! Szép hétvégét Nektek és jóóóóó tesztelést! :) Puszi: Ildi
2013. nov. 28. 17:59
224/321 anonim válasza:
Kati! Nálunk is úgy lenne ha most összejött volna akkor abba a hónapba jönne amikor párom is született. De hát ja. Ildi de jó, most már totál megnyugodhatsz. Nóri. Egyáltalán nem lógsz ki a sorból :) nekem olyan érzésem van h ez se a mi hónapunk volt :O majd kiderül . Szilvi
2013. nov. 28. 19:23
225/321 anonim válasza:
2 nap késés :)
Kati
2013. nov. 29. 13:27
226/321 anonim válasza:
nega lett.... :( Szilvi
2013. nov. 30. 05:05
227/321 anonim válasza:
Szilvi! Ez meg hogy lehet ennyi kesessel? :O En biztosra vettem, hogy ma jo hirekkel jossz. Sajnalom :-(
Ne csuggedj! Egyutt fogunk babasodni majd. Most beadtam a jelentkezesemet egy masik munkahelyre. Ha az nem sikerul, januartol ujra probalkozunk. Akkorra mindkettonknek sikerelmenye lesz, hidd el!!! ;-) Fel a fejjel!
Kati! Te is most teszteltel, nem? Veled mizu?
Nori
2013. nov. 30. 09:15
228/321 anonim válasza:
ennyit még nem késett..mióta abbahagytam a fgátlót egyszerűen nem akar visszaállni. :( ne is mondd a munkahelyet..én is kereshetek másik melót :(
2013. nov. 30. 10:02
229/321 anonim válasza:
Még nem teszteltem, szerintem hétfőig várok biztos ami biztos. Most 3 nap késésnél tartok. :)
2013. nov. 30. 13:39
230/321 anonim válasza:
Szilvi már énis biztos voltam benne, várj egy két napot és tesztelj újra lehet tényleg babás vagy csak később fogant és azért nem lett pozi. Amíg nem jön meg van remény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!