Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Csatlakozom, bár nem vagyok most jó társaság, mert ebben a hónapban töltjük a második évet, amit babavárással töltünk. Persze járok már vele dokihoz, de most épp a nem érdekel mély ponton vagyok.
Na de így nem lehet, szóval hajrá!!!
Én is indítottam egy hasonló topikot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
:) De jobb, ha minél több szálon futnak az események, így biztosan mindenki részese lehet :)
Nekem ma-holnap van ovum (ovuteszt tegnap gyönyörű pozitív lett). Ahogy a saját topikomban is írom, májusban volt egy vetélésem, így július a mi hónapunk. Ha nem, akkor a következő, majd az azt követő. Nem adjuk fel, nagyon akarjuk ezt a babát :) Én várhatóan július 20-án fogok tesztelni, ha nem jön meg (19-re nem várom).
Sziasztok!
Még sosem írtam ki ide a problémámat, próbálom is magamat meggyőzni, hogy nincs semmi baj.
A kislányom elsőre összejött.
Testvérkét szeretnénk neki, decemberben próbálkoztunk először. Kb. 4-5 hónapja nem sikerül teherbe esnem. Kb. két hónapban nem tudtunk együtt lenni betegség, illetve utazás miatt. Szóval 4-5 hónap, az 4-5 próbálkozás. Ez olyan, mint a lottósorsolás. Csak nem hetente, hanem havonta egyszer...
10-ére (nem) várom. Már megvolt a szex, most először használtam ovulációs tesztet, most várunk. Sajnos azonban lehet, hogy így se jókor voltunk együtt, mert megint közbeszólt a munka és a fizikai távolság!
Nagyon sokat kell még várnom!!
Elhatároztam, hogy ha most se sikerül, elmegyek az orvosomhoz, hogy nézzük meg pl. megreped-e a tüsző. Szerintem van peteérésem, bár halványabb volt a csík, mint a kontroll.
Egyik hónapban ittam cickafarkfű és palástfű teát. Nem jött be. Csak iszonyúan felpuffasztott/meghajtott. Szerencsére nem borította fel legalább a ciklusomat!
De örülnék egy kis beágyazódási vérzésnek! Más tünetnek nem hihetek, produkáltam én már mindent. Egyszer késett is 4 napot.
Kívánok mindenkinek türelmet és lazaságot! És persze mielőbbi teherbeesést!
2.vagyok..
amúgy valaki az itteniek közül méhpempőt próbálta? :)
mert nekem nagyon dícsérték és úgy döntöttem kipróbálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!