Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/321 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom, bár nem vagyok most jó társaság, mert ebben a hónapban töltjük a második évet, amit babavárással töltünk. Persze járok már vele dokihoz, de most épp a nem érdekel mély ponton vagyok.

Na de így nem lehet, szóval hajrá!!!

2013. júl. 2. 11:20
 2/321 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk most lesz a 4.próbálkozós hónapunk..júniusba sem sikerült..:( de ebbe a hónapba elkezdem a méhpempőt..jókat mondtak róla..úgyhogy reménykedünk :))
2013. júl. 2. 12:46
 3/321 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok benne biztos de vannak tüneteim lehet h babát várok de tesztet még nem mertem csinálni, 6-10.e között kell megjonnie de remélem most 9 hónapig nem fog :)
2013. júl. 2. 13:07
 4/321 anonim ***** válasza:
100%
Én is szivesen csatlakozom,nekem csüt.jött meg,lassan vége. Késett egy napot,már annyira reménykedtem. Nekünk is a 4.hónap. Atya ég! Hogy lehet ezt 2 évig birni. Szegény! :( Drukkolok! Én cicka+palástfű teát iszom. Ja,meg megnéztem ezt a Jónás naptár dolgot,sose lehet tudni. :)
2013. júl. 2. 14:58
 5/321 anonim ***** válasza:
100%

Én is indítottam egy hasonló topikot:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

:) De jobb, ha minél több szálon futnak az események, így biztosan mindenki részese lehet :)

Nekem ma-holnap van ovum (ovuteszt tegnap gyönyörű pozitív lett). Ahogy a saját topikomban is írom, májusban volt egy vetélésem, így július a mi hónapunk. Ha nem, akkor a következő, majd az azt követő. Nem adjuk fel, nagyon akarjuk ezt a babát :) Én várhatóan július 20-án fogok tesztelni, ha nem jön meg (19-re nem várom).

2013. júl. 2. 15:02
 6/321 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Még sosem írtam ki ide a problémámat, próbálom is magamat meggyőzni, hogy nincs semmi baj.

A kislányom elsőre összejött.

Testvérkét szeretnénk neki, decemberben próbálkoztunk először. Kb. 4-5 hónapja nem sikerül teherbe esnem. Kb. két hónapban nem tudtunk együtt lenni betegség, illetve utazás miatt. Szóval 4-5 hónap, az 4-5 próbálkozás. Ez olyan, mint a lottósorsolás. Csak nem hetente, hanem havonta egyszer...

10-ére (nem) várom. Már megvolt a szex, most először használtam ovulációs tesztet, most várunk. Sajnos azonban lehet, hogy így se jókor voltunk együtt, mert megint közbeszólt a munka és a fizikai távolság!

Nagyon sokat kell még várnom!!

Elhatároztam, hogy ha most se sikerül, elmegyek az orvosomhoz, hogy nézzük meg pl. megreped-e a tüsző. Szerintem van peteérésem, bár halványabb volt a csík, mint a kontroll.

Egyik hónapban ittam cickafarkfű és palástfű teát. Nem jött be. Csak iszonyúan felpuffasztott/meghajtott. Szerencsére nem borította fel legalább a ciklusomat!

De örülnék egy kis beágyazódási vérzésnek! Más tünetnek nem hihetek, produkáltam én már mindent. Egyszer késett is 4 napot.

Kívánok mindenkinek türelmet és lazaságot! És persze mielőbbi teherbeesést!

2013. júl. 2. 15:57
 7/321 anonim ***** válasza:
100%

2.vagyok..

amúgy valaki az itteniek közül méhpempőt próbálta? :)

mert nekem nagyon dícsérték és úgy döntöttem kipróbálom...

2013. júl. 2. 16:25
 8/321 anonim ***** válasza:
100%
Énis csatlakozom .:)
2013. júl. 2. 23:24
 9/321 anonim ***** válasza:
100%
Ki mikor tesztel?
2013. júl. 3. 10:46
 10/321 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem két napja volt meg a mensim..szóval van még időm :D de amùgyis csak akkor tesztelek ha 3-4napott késik...2es voltam...Szilvi :)
2013. júl. 3. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!