Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/321 anonim ***** válasza:
Én is vagyok, figyelem mit írtok, de nem történik velünk semmi. Vége a mensinek, jövő szerda körül ovu, úgyhogy hétvégétől HAJRÁÁÁÁ! Szerintetek minden nap vagy másnaponta??? :)
2013. júl. 5. 13:01
 32/321 anonim ***** válasza:
Mi mar nyomjuk elesben :-D Termeszetesen az ovu utani elso negativ napot nem tudtuk elcsipni, de a masodikat (mait) el fogjuk ;-) Amugy 3. napja szurkal a hasam. Mai is. Ez jelentheti még az ovut? Vagy mar keso???
2013. júl. 5. 15:21
 33/321 anonim ***** válasza:
hát nem tudom..mi múlt hónapba két naponta együtt voltunk mindig és nem jött össze...:( Szilvi
2013. júl. 5. 20:27
 34/321 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( Mi meg ovu körül naponta és nekünk se. Ezért kérdezem, hogy nektek mi a tapasztalatotok. Akkor csak így tovább és majd hozzánk is jön a gólya, ha zöldet kap végre. :)
2013. júl. 5. 20:46
 35/321 anonim ***** válasza:
Nálam az a legnagyobb baj, hogy a vetélésem óta sajnos nem múltak el a reggeli rosszullétek :( A mai napig émelygek reggel, van hogy ez konkrét hányingerbe torkollik. Tehát hiába vagyok rosszul, nem tudom, hogy az konkrét tünet-e jelezve mondjuk az új baba jelenlétét :/ Dokim szerint teljesen kitisztult a szervezetem, valószínűleg ez valami tudat alatti szerencsétlen állapot. Mindenesetre hasszurka még mindig van, hányinger már 2,5 hónapja folyamatosan, a többit meg majd megmondja a tesztem. A számolásom alapján 11 nap múlva fogok leghamarabb tesztelni, előbb semmi értelme. Nóri
2013. júl. 5. 22:11
 36/321 anonim ***** válasza:
Nekem elmúlt a menszesz. Voltunk is együtt egyszer. Viszont most 9 napig kb nem leszünk mert akkor költözünk és nagy a fejetlenség, ideg meg minden. Pont az ovu környékén... Szóval lehet csak augusztusba sikerül leghamarabb. De legalább addigra nyugodtak lesznek a körülmények. ( Kati)
2013. júl. 6. 08:25
 37/321 anonim ***** válasza:
Nemhogy csak beképzeled magadnak? én pl múlt hónapba úgy voltam,hogy annyira akartam,hogy sikerüljön,ne jöjjön meghogy két hetet késett is...:/ most ma 3.napja szedem a tiszta méhpempőt...borzalmas az íze..de hátha segít..egyik ismim méhpempő kapszulát szedte és két hétre rá pozit tesztelt..és a kapszula gyengébb...hàt reménykedünk...Szilvi
2013. júl. 6. 12:05
 38/321 anonim ***** válasza:

Igen, ezért írom, hogy valami tudatalatti hülyeség lehet ez a reggeli rosszullét. Furcsa így kimondva, de annyira szerettem rosszul lenni reggelente, hogy most meg tutira hiányozna :D Tiszta diló vagyok.

Méhpempő: nem próbáltam, de csak jókat hallok róla, úgyhogy hajrá! :)

Amúgy lenne egy kérdésem. Nem tudom, hogy mennyire vagytok képben ezekkel a dolgokkal, de milyen hosszú a peteérés folyamata? Azért kérdezem, mert július 1-3. között volt full pozitív ovutesztem, tegnapig nagyon fájt a hasam, de a nyák csak ma jelentkezett, vagyis az első pozitív ovuteszt után 4 nappal. Ez lehetséges? Vagy valamit én látok, érzek rosszul? Tök amatőr vagyok ebben :)

2013. júl. 6. 12:10
 39/321 anonim ***** válasza:
én nem használok ovu tesztet így nem is tudom,hogy működik a dolog...jelen pillanatba azt mondom nem is fogok.. :) nekem az ovu meg a hőmérőzés nem tűnik megbízhatónak..sok olyanról hallottam hogy veszik az ovutesztet hónapokon keresztül..együtt vannak és semmi...Szilvi
2013. júl. 6. 14:08
 40/321 anonim ***** válasza:
*ovuteszt
2013. júl. 6. 14:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!