Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!2013. júl. 2. 11:11
11/321 anonim válasza:
Nekem még tart a menszeszem, 1-jén jött meg. Most jobban rá gyúrunk a baba témára. 2 naponta szex. :) Olyan gyönyörű babakocsikat láttam, jó lenne már a élesbe nézhetném. :)
12/321 anonim válasza:
Én július 14. és 19. között szeretnék tesztelni. Mostanában van ovum, már három napja pozitív ovuteszteket produkálok :) Remélem, ez csupa jót jelent. Rajta vagyunk a témán!
5-ös és 9-es voltam (Nóri) :)
13/321 anonim válasza:
hát sok sikert mindannyiunknak :) amúgy ki hány éves és hányadik baba lenne? én 25éves vagyok es első baba lesz :) Szilvi
14/321 anonim válasza:
Én a leírnám a korom egyből elítélnétek így jobb ha rejtély marad. :)
15/321 anonim válasza:
nem hiszem, hogy elítélnének :)
16/321 anonim válasza:
Én is 25 vagyok és nálunk is első baba :)
Voltatok már valamilyen vizsgálaton? Én a vetélés után csináltattam egy hormonképet (TSH, fT4 és fT3), valamint megnézettem a CRP értéket. Az utóbbin kívül a többi nem túl kecsegtető, mégis teherbe estem. Most nagyon-nagyon vágyom a tesóra, aki első babaként maga lenne a csoda az életünkben :) (Nóri)
17/321 anonim válasza:
18 éves vagyok, már van egy lányunk. :$
20/321 anonim válasza:
mi is már nagyon szeretnénk :) ezért bizakodunk ebbe a hónapba :) mennyi ideje vagytok együtt a pároddal Nóri? Szilvi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!