Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!2013. júl. 2. 11:11
21/321 anonim válasza:
Másfél éves a lányunk, párommal 3 éve és 3 hónapja vagyunk együtt. :)
22/321 anonim válasza:
Mi épp júniusban volt öt éve, hogy együtt vagyunk, egy éve volt az esküvő :) Nem akartunk babát még egy jó darabig, aztán szó szerint "becsúszott" áprilisban az első baba, aki májusban hagyott el minket, de azóta semmi más nem tud érdekelni, mint az, hogy szülők legyünk :) Nagyon bízom ebben a hónapban, jó lenne, ha összejönne a babó :) (nóri)
23/321 anonim válasza:
mi 7éve vagyunk együtt. Nóri amúgy te melózol?
akinek másfél éves a kislánya annak gratu :)
24/321 anonim válasza:
Dolgozom, igen! És már rám is férne egy kis szünet, eléggé sok jön össze mostanában. Úgyhogy gyúrok a gyed-re :D Aztán még gyed alatt a második babára :D
Van itt valaki, aki mostanában fog tesztelni? Hadd izguljunk már együtt, ha már itt vagyunk! :)
25/321 anonim válasza:
Mi 6 éve vagyunk együtt. (4.vagyok) :) Van egy 3 éves kisfiúnk és egy másfél éves kislányunk, mi a 3.ra "gyúrunk", kis korkülönbséget szeretnénk. De ez már az 5. hónap, hogy nem sikerül, de nincs okom keseregni, lefoglalnak a srácok. :) (Ildi)
26/321 A kérdező kommentje:
No akkor én is leírok pár dolgot. :-)
28 éves leszek augusztusban és 10 éve vagyunk együtt a párommal. Ebből 4 éve házasok. Van egy kislányunk, Ő 22 hónapos. Ő a második hónapban jött nekünk össze. A kistesóval ez a második hónap, hogy próbálkozunk. Mivel 1-én jött meg így a tesztelés még odébb van. Férjemnek mondtam szombattól minden nap akció! Csak röhögött és mondta, hogy részéről ok. :-P
2013. júl. 3. 20:21
27/321 anonim válasza:
hat akkor megy a drukk mkinek :) Szilvi
30/321 A kérdező kommentje:
Én itt vagyok, csak igazából nincs hírem. Még meg van és így szombaton kezdünk bele. Terv minden nap szeretkezés. :-D Na majd meglátjuk.... :-P
2013. júl. 5. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!