Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/321 anonim ***** válasza:

Na, van már esetleg pozitív tesztesünk? :) Én egy hét múlva tesztelek. Egyelőre semmilyen tünetem nincs (nem is lehet), csak iszonyatos mellfeszülés, hasszurkálás (de ez simán lehet premenstruációs tünet, úgyhogy ez nem mérvadó), meg ugye a hülye hányingerem, ami már több mint 2 hónapja tart, úgyhogy ez megint csak nem tünet :) Tehát most várakozó álláspontot vettünk fel.

Ti hogy vagytok?

2013. júl. 9. 09:45
 42/321 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. Jövő vasárnapra nem várom (hűű, de messze van még), nagyon reménykedem, mert egyértelműen éreztem az ovut és mindent meg is tettünk... :) Úgy tervezem, hogy jövő pénteken tesztelek, ha lesz valamilyen jele a sikernek. Nagyon szorítok mindenkinek! Andi

2013. júl. 9. 10:06
 43/321 anonim ***** válasza:

Nekem ma/holnap van ovum, szorítsatok! Tehát kb.24. körül kéne megjönnie, olyan körül tesztelnék, ha.... :) Ha valakinek sikerült,írjon ám! :) Drukk! :)

Nekem tegnap jutott eszembe, hogy lehet, hogy azért nem esem teherbe most (ez a 4.hónap, az első két lurkó elsőre lett), mert v.mi bajom van. Ami gyanús, hogy menzesz után még van 4-5 nap barnás nyák, ami csak pisilés utáni törléskor van. Nem tudom mennyire normális és mennyire befolyásolja a dolgokat. Vélemény? Ildi

2013. júl. 9. 11:38
 44/321 anonim ***** válasza:

Szia Ildi!

Úgy tudom a barnás nyák inkább akkor gond, ha a menzesz előtt van, utána egyáltalán nem baj, de javítsatok ki, ha tévedek. A 4 hónap miatt ne izgulj, az orvosok azt mondják (nekem 2 is), hogy 1 év az átlagos idő, amit alatt sikerül egy egészséges párnak. Egyébként addig nem is nagyon foglalkoznak a dologgal, persze orvosa válogatja. Szóval egyáltalán nincs ezzel semmi gond, ne aggódj! Mi egy évet vártunk a kisfiamra, mire megfogant, de sajnos halva született :( Most reménykedem, hogy küldi a kistestvérét. De ha megnyugtat, nyugodtan kérj beutalót hormonális vérvételre, nézess vércukrot, teljes vérképet, vérnyomást, általában ezeket szokták javasolni. Andi

2013. júl. 9. 12:42
 45/321 anonim ***** válasza:
100%

Andi!

Akkor nagyjából együtt tesztelünk! :) Én július 16-ra tervezem, bár 17-re nem várom, úgyhogy igazából akár várhatnék egy napot is, de képtelen vagyok. 16-a lesz a nyaralásunk utolsó napja, jó lenne egy meglepivel hazaérni. Ha meg negatív, akkor sincs minden veszve. Vagy pozitív lesz két nap múlva, vagy következő hónapban :) A lényeg, hogy legyen végre! :)

2013. júl. 9. 12:48
 46/321 anonim ***** válasza:
100%
Nóri voltam (utolsó)
2013. júl. 9. 12:49
 47/321 anonim ***** válasza:
100%
Andi, sajnálom! Biztos hamarosan küldi a kistesót, kitartás!!! Nóri, csak pozitívan, jól csinálod. :) Én is pozitívan állok hozzá, (bár nekem sokkal könnyebb, mert már van 2 babám) de nagyon türelmetlen vagyok, pedig nem kéne. De minden hónap új remény! Szóval akkor a barnázás miatt nem kell még hormon tesztet csináltatni? Várjak még? Ildi
2013. júl. 9. 13:12
 48/321 anonim ***** válasza:
nekem még csak most lesz ovum..1-2nap múlva..Szilvi :)
2013. júl. 9. 13:20
 49/321 anonim ***** válasza:
Kati vagyok. Tudnátok segíteni? Rajta voltunk már múlt hónapba is a kistesóprojektem. 30-ára nem vártam de 1-jén megjött. 3 napig megvolt de alig. Simán elég lett volna egy tampon ha a higénia miatt nem cseréltem volna. Aztán menszesz után 3 napig napi egyszer vérfolt volt a bugyimon. Se előtte se utána semmi. Most meg harmadig napja barna folyásom van. Valakinek tipp hogy mi ez most?!
2013. júl. 9. 15:47
 50/321 anonim ***** válasza:
szia Kati..lehet,hogy a melegtől vagy a stressz..:) Szilvi
2013. júl. 9. 17:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!