Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Na, van már esetleg pozitív tesztesünk? :) Én egy hét múlva tesztelek. Egyelőre semmilyen tünetem nincs (nem is lehet), csak iszonyatos mellfeszülés, hasszurkálás (de ez simán lehet premenstruációs tünet, úgyhogy ez nem mérvadó), meg ugye a hülye hányingerem, ami már több mint 2 hónapja tart, úgyhogy ez megint csak nem tünet :) Tehát most várakozó álláspontot vettünk fel.
Ti hogy vagytok?
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok. Jövő vasárnapra nem várom (hűű, de messze van még), nagyon reménykedem, mert egyértelműen éreztem az ovut és mindent meg is tettünk... :) Úgy tervezem, hogy jövő pénteken tesztelek, ha lesz valamilyen jele a sikernek. Nagyon szorítok mindenkinek! Andi
Nekem ma/holnap van ovum, szorítsatok! Tehát kb.24. körül kéne megjönnie, olyan körül tesztelnék, ha.... :) Ha valakinek sikerült,írjon ám! :) Drukk! :)
Nekem tegnap jutott eszembe, hogy lehet, hogy azért nem esem teherbe most (ez a 4.hónap, az első két lurkó elsőre lett), mert v.mi bajom van. Ami gyanús, hogy menzesz után még van 4-5 nap barnás nyák, ami csak pisilés utáni törléskor van. Nem tudom mennyire normális és mennyire befolyásolja a dolgokat. Vélemény? Ildi
Szia Ildi!
Úgy tudom a barnás nyák inkább akkor gond, ha a menzesz előtt van, utána egyáltalán nem baj, de javítsatok ki, ha tévedek. A 4 hónap miatt ne izgulj, az orvosok azt mondják (nekem 2 is), hogy 1 év az átlagos idő, amit alatt sikerül egy egészséges párnak. Egyébként addig nem is nagyon foglalkoznak a dologgal, persze orvosa válogatja. Szóval egyáltalán nincs ezzel semmi gond, ne aggódj! Mi egy évet vártunk a kisfiamra, mire megfogant, de sajnos halva született :( Most reménykedem, hogy küldi a kistestvérét. De ha megnyugtat, nyugodtan kérj beutalót hormonális vérvételre, nézess vércukrot, teljes vérképet, vérnyomást, általában ezeket szokták javasolni. Andi
Andi!
Akkor nagyjából együtt tesztelünk! :) Én július 16-ra tervezem, bár 17-re nem várom, úgyhogy igazából akár várhatnék egy napot is, de képtelen vagyok. 16-a lesz a nyaralásunk utolsó napja, jó lenne egy meglepivel hazaérni. Ha meg negatív, akkor sincs minden veszve. Vagy pozitív lesz két nap múlva, vagy következő hónapban :) A lényeg, hogy legyen végre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!