Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/321 anonim ***** válasza:
Remélem, köszönöm a biztatást, nem görcsölök rajta, az lesz a legjobb. :) Most megnyugodtam, köszi a választ. Dokinál ápr.ban voltam rákszűrésen, azóta nem.
2013. júl. 9. 21:23
 62/321 anonim ***** válasza:
Kati vagyok. Nem szedek gyogyszert , nem stresszelek. Fogalmam sincs mi lehet az oka..
2013. júl. 9. 21:28
 63/321 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet csajok? :) Szilvi
2013. júl. 12. 06:22
 64/321 anonim ***** válasza:
Nekem sz.tem tegnap volt ovum. A ciklus.hu behúzta hétfőre,de sz.tem nem akkor volt. Ha úgy alakul a hő szokott javítani vagy marad? Ha hétfőn hagyja majd kérlek nézzétek meg a görbém. A mindjárt megjön érzés lehet ovus jelzés? Nekem még messze a tesztelés V.ki tesztel mostanában? Ildi
2013. júl. 12. 07:18
 65/321 anonim ***** válasza:
nekem már kellett hogy legyen ovum kb 1-2napja..de nem tudom mert utsónak két hetet késett..szóval nem tudom hogy visszaállt e...de én csak akkor tesztelek ha tudom hogy kb 3-4napot késik..addig felesleges :) szóval nekem még vagy két hét..vagy több ha a múltkoriból indulok ki :D Szilvi
2013. júl. 12. 17:03
 66/321 anonim ***** válasza:

Hát ja! Én is kb.25.-26. körül tesztelnék, ha....

Ildi

2013. júl. 12. 19:48
 67/321 anonim ***** válasza:
de ha teszteltek az eredményt írjátok meg :) Szilvi
2013. júl. 13. 07:38
 68/321 anonim ***** válasza:
Hát, én kiszállok a játékból :( Tegnap megjött. Nagyon elkenődtem, de legalább valamiért megszűntek a reggeli rosszulléteim :) Azért erre már nagyon vártam. Lehet, hogy a szervezetem még csak most regenerálódott teljesen (?) Mindegy, új reményekkel állunk augusztus előtt :) Nektek azért továbbra is hajrá és továbbra is nyomon követem itt az eseményeket ;)
2013. júl. 15. 23:16
 69/321 anonim ***** válasza:
hàt sajnálom Nóri...de új hónap,új esély :) én még várakozási ponton vagyok elvileg 24körül kell megjönnie bár remélem nem fog...bár remélem azért nem fog mert sikerült és nem azért mert késik..amùgy tök duurva..körülöttem mki terhes vagy a napokba szült :D mindig kérdezik hogy nekünk mikor lesz (nem mondtuk senkinek hogy azon vagyunk hogy legyen) es tok szar hogy ez 4hónapunk (mondjuk most van esély még :D ) Szilvi
2013. júl. 16. 11:24
 70/321 anonim ***** válasza:
Szilvi! Nekem is 24.e körül kellene nem jönnie és a 4.hónapunk. Vicces! Ha most sikerül mindkettőnknek napra pontosan együtt fogunk babát várni. :) Hova valósi vagy? Ildi
2013. júl. 16. 11:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!