Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
Mi jól vagyunk, minden oké, csüt. töltjük a 26.hetet. :) Most alakulgat, hogy mikor lesz a műtét (3.császár). Most az az állás, hogy a 39.héten. Szilvi! Mizu a munkahelyen? Kialakultak a dolgok? Kati! Hogy vagytok? Nóri! Nálad v.mi vizsgálati eredmény? Ildi
Kedves Kérdező! Persze, hogy csatlakozhatsz! :D :D :D
2014. jan. 20. 19:15
272/321 anonim válasza:
ezt a kört megúsztam leépítés ügyileg..kaptam kemény két hónapos szerződést :D amúgy semmi különös nincs. Sajna . Szilvi
2014. jan. 29. 10:20
273/321 anonim válasza:
Kati vagyok. Már 13 hetes. Tegnap bementem a kórházba fura görcsökkel és vetélés veszélyt állapítottak meg. Munkát be is fejeztem így gors. A kicsivel minden oké, kaptam egy halom gyógyszert ha továbbra is görcsölök akkor be kell feküdnöm a kórházba. Pihennem kell sokat. Párom segít rengeteget, többet mint kéne. De ha dolgozik akkor gy 2 éves mellett nem igazán tehetem meg a pihenést. :(
2014. jan. 31. 11:29
274/321 anonim válasza:
Jaj ne :( nyugi nem lesz gond csak tényleg pihenj, ne rohangálj : ( szorítok neked. Pusy Szilvi
2014. jan. 31. 11:49
275/321 anonim válasza:
Kati!
Drukkolok tiszta szívemből, hogy minden oké legyen!
Mi most kicsit offon vagyunk. Annyi vizsgálaton vagyunk túl, hogy most már kezdek besokallni. Természetesen minden eredményünk rendben, nekem van egy kis IR-gyanús nyavalyám, de nem számottevő egyáltalán. A hormonjaim rendben, férjem rendben, kromoszóma-állományunk kifogástalan, véralvadási gondjaink nincsenek, a hőgörbém tankönyvi. Áprilisban próbálkozunk ismét. Addig életmódot váltunk és egymásra koncentrálunk. Erre van most szükségünk.
Nóri
2014. febr. 3. 13:45
276/321 anonim válasza:
Hali Csajok! Hogy vagytok? Kati! Nálatok mi a helyzet? Remélem minden rendben és szépen növögettek. Nóri! Mindjárt április van. :) Ha minden rendben,akkor most már jó lesz minden. ;) Szilvi! Nálatok? Meló? Mi ma töltjük a 31. hetet. Már nem könnyű,de kiélvezem minden percét,mert ilyen nem lesz több. ;)
2014. febr. 27. 17:06
277/321 anonim válasza:
Kati vagyok, rendbe vagyunk. 17+4 hetes vagyok, hamarosan uh es pont a szulinapomra esik. Szoval szulinapom alkalmabol remelem terpeszt a babam :)
2014. márc. 1. 14:01
278/321 anonim válasza:
Sziasztok. Mi áprilisba elkezdjük az ovutesztet használni.. Márciusról már úgyis lecsúsztunk. Az ovuteszt maradt az utsó reményünk..ha azzal sem sikerül akkor marad a doki. Hát kismamák növögessetek csak :) Ildi neked közeleg az idő :) Szilvi
2014. márc. 2. 10:43
279/321 anonim válasza:
Szilvi! Nekem jó volt az ovu teszt. 2 hónapban csináltam, így viszonylag fixre be tudtam lőni, hogy mikor van itt az idő. :) Amikor összejött, abban az hónapban persze nem csináltam olyan sokat, csak abban a pár napban ellenőrzés céljából. Lehet rendelni a netről egész olcsón, nekem azok jók voltak.
Bizony, közeleg az idő! Már csak max 7,5 hét, mert a 3. császár miatt előbb meglesz. :)
Kati! Örülök nagyon, csak vigyázz Magatokra! :D Nekünk a 18 hetes UHon megmondták ,hogy kislány, tehát szurkolunk, hogy ő se legyen szégyenlős! :) Majd írj! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!