Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
 281/321 anonim ***** válasza:

Nóri vagyok!

Kati! Örülök, hogy minden rendben van :)

Ildi! Már 31 hét? Jó gyorsan elröppent az idő :)

Nálunk tolódik a babadolog. Szerencsére minden vizsgálatot jó eredménnyel zártunk, a legutóbbi vérvételem - hogy a dokit idézzem - példaértékű és a faliújságra való :) Kivéve az IR-t, azon még dolgozom erősen. Azért is toljuk most egy kicsit, mert baromira élvezem az új életmódomat :) Diéta, rendszeres és aktív sport. Eddig annyira el voltam tunyulva, szinte a saját magam ellensége voltam a hozzáállásommal. Most maximálisan ki akarom élvezni az új életforma örömeit :) Többek között azt, hogy egy mérettel kisebb a ruhaméretem, azaz már az M-es cuccokba is beleférek. Ez nekem óriási erőt ad és hatalmas sikerélményt jelent az elmúlt egy év kudarcai után. Úgyhogy most az a tényállás, hogy várunk, aztán majd május körül védekezés nélkül "leszünk", de akkor sem görcsösen családalapítási célból. Jön, ha akar. Csak maradjon!!!! Ez a lényeg!

Szilvi! Mesélj! Nálatok mizu?

2014. márc. 2. 18:48
 282/321 anonim ***** válasza:

Oké! Most látom, hogy Szilvi is írt ma már! Bocsi, vak vagyok!

Nóri

2014. márc. 2. 18:49
 283/321 anonim ***** válasza:
Nóri te egy igazi optimista vagy. Jó ilyet látni,hogy meglátod ebbe is a jót. :) Szilvi
2014. márc. 2. 19:06
 284/321 anonim ***** válasza:

Lányok! El ne tűnjetek!

Ildi lassan közeleg az idő!

Kati! Hogy vagytok?

Szilvi? Ti hogy álltok?

Nóri

2014. márc. 19. 11:45
 285/321 anonim ***** válasza:

Nem tűnünk el ne félj! Legalábbis én nem! :D Igen közeleg az idő, de nagyon lassan megy az idő már. Megkezdtük a 35. hetet. Amikor betöltjük a 36. hetet, akkor be kell feküdnöm sajnos, mert nagyon sok a magzatvíz és aggódnak a 3. császár miatt. Aztán, hogy mikor indítják meg, az jó kérdés. Remélem nem kell túl sokat bent lennem, mert a másik kettő itthon így is lelki beteg lesz. :( Amúgy minden oké, kéne takarítanom, meg vasalnom sokat, de nincs kedvem. :) Ilyen szép időben inkább ücsörögnék a napon egész nap! :) Nóri, jól csinálod nagyon. Jó látni, hogy ennyire pozitív vagy és tetszik az új élet. Már én is szeretnék tudni újra mozogni rendesen. :) D nem panaszkodom, hamarosan újra egyedül leszek a testemben! :)

Kati! Hogy bírod? Jól vagytok? Szilvi! Meló? Lelkileg?

Puszi! Még mielött befekszem jelentkezem!

2014. márc. 21. 19:32
 286/321 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok. Sajna költözés előtt állunk :) most ez köt le minket,amúgy helyzet változatlan.már lehet nem is érdekel engem ez az egész baba projekt. Már meguntam 1év alatt hogy mindig ezt figyelgessem..az utsó 2-3hónapba már nem foglalkozok vele annyit. Igaz most elkezdjük az ovutesztet,de azzal se foglalkozok nagyon :D Ildi! Beszéld meg a babával hogy időbe bújjon ki,valakinél bejön :) hogy elment az idő..már 35.hétnél tartasz..teljesen végig kísértük a terhességed :) ez olyan cukiságos :) na puszi csajszikák Szilvi voltam
2014. márc. 22. 12:56
 287/321 anonim ***** válasza:

Kati vagyok, mar 21 hetes..hogy telik az ido. :)

Nemet nem tudtuk meg meg de ami kesik nem mulik. :) Rengeteget rugdos mar a babam, 2 hete erzem. Lanyom most fogta fel talan hogy jon a teso miota erezte a rugasat. Azota allandoan simogatja a hasam es varja hogy rugjon. :D vitazik vele miert nem rugdos. :D

2014. márc. 28. 14:35
 288/321 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én most kicsit eltűnök, holnap be kell feküdnöm, mert sok a magzatvíz és a harmadik császár miatt a fiatal kis doktor néni akit választottunk, kicsit be van parázva és azt akarja, hogy legyünk felügyelet alatt. Végülis ő az orvos, ő tudja. Az egy másik dolog, hogy a másik kettő itthon teljesen lelki beteg lesz nélkülem, na de hát kibírjuk, reméljük nem kell sokáig bent lenne. Elvileg max. 2 hét. Ami persze nem hangzik soknak, de egy örökkévalóság lesz! Majd babásan jelentkezem! Puszi Nektek
2014. ápr. 8. 20:28
 289/321 anonim ***** válasza:
Ildi voltam :)
2014. ápr. 9. 07:22
 290/321 anonim ***** válasza:
sziasztok. Ildi nagyon sok kitartást és sok sikert :) nem ám elfelejtesz minket és nem tájékoztatsz az eseményekről :) mindent tudni akarunk ám :) ahogy tudsz jelezz nekünk is :D Kati..huu nálad is megy ám az idő..Nóri,veled mizu?rajta vagytok már a dolgon? Szilvi
2014. ápr. 9. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!