Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Nóri vagyok!
Kati! Örülök, hogy minden rendben van :)
Ildi! Már 31 hét? Jó gyorsan elröppent az idő :)
Nálunk tolódik a babadolog. Szerencsére minden vizsgálatot jó eredménnyel zártunk, a legutóbbi vérvételem - hogy a dokit idézzem - példaértékű és a faliújságra való :) Kivéve az IR-t, azon még dolgozom erősen. Azért is toljuk most egy kicsit, mert baromira élvezem az új életmódomat :) Diéta, rendszeres és aktív sport. Eddig annyira el voltam tunyulva, szinte a saját magam ellensége voltam a hozzáállásommal. Most maximálisan ki akarom élvezni az új életforma örömeit :) Többek között azt, hogy egy mérettel kisebb a ruhaméretem, azaz már az M-es cuccokba is beleférek. Ez nekem óriási erőt ad és hatalmas sikerélményt jelent az elmúlt egy év kudarcai után. Úgyhogy most az a tényállás, hogy várunk, aztán majd május körül védekezés nélkül "leszünk", de akkor sem görcsösen családalapítási célból. Jön, ha akar. Csak maradjon!!!! Ez a lényeg!
Szilvi! Mesélj! Nálatok mizu?
Oké! Most látom, hogy Szilvi is írt ma már! Bocsi, vak vagyok!
Nóri
Lányok! El ne tűnjetek!
Ildi lassan közeleg az idő!
Kati! Hogy vagytok?
Szilvi? Ti hogy álltok?
Nóri
Nem tűnünk el ne félj! Legalábbis én nem! :D Igen közeleg az idő, de nagyon lassan megy az idő már. Megkezdtük a 35. hetet. Amikor betöltjük a 36. hetet, akkor be kell feküdnöm sajnos, mert nagyon sok a magzatvíz és aggódnak a 3. császár miatt. Aztán, hogy mikor indítják meg, az jó kérdés. Remélem nem kell túl sokat bent lennem, mert a másik kettő itthon így is lelki beteg lesz. :( Amúgy minden oké, kéne takarítanom, meg vasalnom sokat, de nincs kedvem. :) Ilyen szép időben inkább ücsörögnék a napon egész nap! :) Nóri, jól csinálod nagyon. Jó látni, hogy ennyire pozitív vagy és tetszik az új élet. Már én is szeretnék tudni újra mozogni rendesen. :) D nem panaszkodom, hamarosan újra egyedül leszek a testemben! :)
Kati! Hogy bírod? Jól vagytok? Szilvi! Meló? Lelkileg?
Puszi! Még mielött befekszem jelentkezem!
Kati vagyok, mar 21 hetes..hogy telik az ido. :)
Nemet nem tudtuk meg meg de ami kesik nem mulik. :) Rengeteget rugdos mar a babam, 2 hete erzem. Lanyom most fogta fel talan hogy jon a teso miota erezte a rugasat. Azota allandoan simogatja a hasam es varja hogy rugjon. :D vitazik vele miert nem rugdos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!