Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdi új reményekkel...

Ki kezdi új reményekkel július hónapot?

Figyelt kérdés
Sajnos tegnap megjött, de nem búsulok, inkább koncentrálok erre a hónapra. Ki van még így ezzel? Van kedvetek folyamatosan tartani a kapcsolatot és megírni hogyan alakulnak a dolgok? :-) Biztassuk egymást!
2013. júl. 2. 11:11
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/321 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom Nóri :( legyél erős..remélem hamar sikerül talpra állnod és sok sok kitartást.. :( puszillak Szilvi :( holnap gondolok rád ..kitartást
2013. okt. 8. 12:36
 172/321 anonim ***** válasza:
vagyis ma mert most nézem tegnap írtad
2013. okt. 8. 12:47
 173/321 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Elég rég jártam erre, nem voltunk itthon. Jaj, zajlanak az események. Nóri! Rettenetesen sajnálom, remélem jól sikerült a műtét és minden rendben. Lelkileg biztosan nehéz,de a pároddal együtt ki tudtok tartani biztos. És mindenért kárpótolni fog ha sikerül, ne add fel. Vizsgáltasd ki magad!

Kati! Mi a helyzet? Szilvi! Szorítok, mindjárt 13.a van. Érzel valamit? Hogy vagy?

Velünk egyenlőre minden rendben, bár azóta nem voltam dokinál, de talán tudnám ha baj lenne. 18án megyünk a 12 hetes UHra, nagyon várom, de kicsit ilyenkor mindig izgulok, hogy minden oké legyen! Kitartás CSajok, mindenkinek fel a fejjel és csak előre!!!! Puszi Nektek

2013. okt. 10. 10:45
 174/321 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap megjött...de igaza van Nórinak, hogy inkább hónapokig próbálkozzunk mintsem hogy az legyen a vége ahogy ő járt szegényke...így most nem kesergek,mert Nóri jól mondta..remélem hamar sikerül helyrejönnie és együtt várjuk a jóhírt :) most úgy vagyok vele h élem az életem ha jön örülünk nagyon..ha nem akkor is csakis előre...eddig az elmúlt 5hónapom csak erről szólt...kitartást mkinek...Ildi neked csodaszép babavárást..a fejleményeket ne felejtsd elmondani :) Szilvi
2013. okt. 11. 11:44
 175/321 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Ma volt a 12hetes UH, pont tegnap töltöttük be a 12.hetet. Az UH alapján minden rendben aszondják! Orrcsont látható, nyaki redő 1,1 mm, és maga a bébi ülőmagassága 63 mm. Rengeteget mozgott, alig tudta a doki lemérni. :) Kicsit megnyugodtam! Ti hogy vagytok? Sokat gondolok rátok! puszi
2013. okt. 18. 13:04
 176/321 anonim ***** válasza:
na csak így tovább növögessetek :)) amúgy mikorra vagy kiírva? szilvi
2013. okt. 18. 17:58
 177/321 anonim ***** válasza:
Hivatalosan május 1. ;)
2013. okt. 19. 15:47
 178/321 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet jányok? :) nálam semmi xD Szilvi
2013. okt. 24. 09:25
 179/321 anonim ***** válasza:

Én még nyalogatom a sebeimet :( Jövő héten megyek kontrollra, aztán jön a teljes körű kivizsgálás. Januárnál előbb biztosan nem eshetek teherbe, de azt hiszem, hogy most nincs is nagyon félelmem, mint hogy ismét egy pozitív tesztet lássak. Legalábbis amíg nem tudom, vagy nem sejthetem, hogy mi okozta a vetéléseimet.

Nóri

2013. okt. 25. 10:06
 180/321 anonim ***** válasza:
100%
kitartást Nóri..nagyon erős csajszika vagy :) remélem minél előbb megtudod és megkapod a megfelelő kezelést. Remélem minden rendbe jön. Puszika Szilvi
2013. okt. 25. 10:54
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!