Ki kezdi új reményekkel július hónapot?
Sziasztok! Elég rég jártam erre, nem voltunk itthon. Jaj, zajlanak az események. Nóri! Rettenetesen sajnálom, remélem jól sikerült a műtét és minden rendben. Lelkileg biztosan nehéz,de a pároddal együtt ki tudtok tartani biztos. És mindenért kárpótolni fog ha sikerül, ne add fel. Vizsgáltasd ki magad!
Kati! Mi a helyzet? Szilvi! Szorítok, mindjárt 13.a van. Érzel valamit? Hogy vagy?
Velünk egyenlőre minden rendben, bár azóta nem voltam dokinál, de talán tudnám ha baj lenne. 18án megyünk a 12 hetes UHra, nagyon várom, de kicsit ilyenkor mindig izgulok, hogy minden oké legyen! Kitartás CSajok, mindenkinek fel a fejjel és csak előre!!!! Puszi Nektek
Én még nyalogatom a sebeimet :( Jövő héten megyek kontrollra, aztán jön a teljes körű kivizsgálás. Januárnál előbb biztosan nem eshetek teherbe, de azt hiszem, hogy most nincs is nagyon félelmem, mint hogy ismét egy pozitív tesztet lássak. Legalábbis amíg nem tudom, vagy nem sejthetem, hogy mi okozta a vetéléseimet.
Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!