Gyors magyarázatra lenne szükségem?! Tegnap pozitív teszt ma negatív? Miért lehet ez?
Olvasd már el, amit írtam.
Én is 2 évet vártam az első és a második babára is.
Kedves Kérdező!
Csak egy kis csigavér! Ne omolj még magadba, hiszen nem jött meg! Amíg nem jön meg, addig simán lehet baba, és ez nem teszt függvénye ám! Kit érdekel igazán, hogyha negatívat mutat, de baba van? Tudod hányszor fordul elő ilyesmi? Most várom az első babánkat, és a rendelőben beszélgetve nagyon sok kismama mesélte, hogy negatív volt a tesztje, és már paráztak, hogy valami baj lehet, mert késik, tünet az meg vagy van, vagy nincs, egyénfüggő. A legjobb barátnőmnek van egy öt éves lánya. Neki is késett, konkrétan két különböző tesztet lőtt el, és negatív volt mindkettő. Nem hagyta annyiban, lement az orvoshoz, szívhangja volt már a kicsinek, kb. 7 hetes volt akkor.
Szóval, mielőtt a kardodba dőlsz, vigasztaljon a dologban a legjobb: nem jött meg eddig!
Nagyon szurkolok! És kicsit lazíts... Nem akarnak itt ártani a válaszolók, sokan járnak hasonló cipőben, hidd el, itt aztán megértik a kétségbeesésed és a bizonytalanságod.
Majd azért írj, hogy mi a helyzet! Megy a drukk!
Azon elgondolkodtál már kedves kérdező, hogy miért nem akar hozzád egyetlen kis lélek sem születni?:) Először magadba tégy rendet, aztán jöhet a többi...2 év ide vagy oda..:) Tessék pozitívan gondolkozni, és hívni egy kis angyalkát, aki téged akar anyjának választani..:)
Így is lehet ám látni a dolgokat.........:) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!