1/11 anonim válasza:
Inkább negatívnak néz ki, mert az a rózsaszín elszíneződés ugyan a csík helyénél van, de nem csíkként jött ki... Lehet, hogy hibás volt a teszt. Érdemes lenne egy újat csinálni. Ettől még lehetsz terhes, csak a tesztben volt valami hiba... :o)))
2/11 anonim válasza:
Mintha lenne ott halványan második csík is, de elázott a teszt. Vagy nem vártad meg az előírt időt, nemtom'. Minden esetre, ezt negatívnak tekinteném és csinálnék egy új tesztet.
3/11 anonim válasza:
Ez inkább negatív. De én is megismételném a tesztelést 2 nap múlva reggeli pisiből.
4/11 anonim válasza:
szerintem ez negatív, csak kicsit elázott, de minden ilyen esetben ismételni kell, az a biztos.
6/11 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem egyertelmu, hogy ez negativ lenne...de sajnos pozinak sem mondanam. Talan egy hajszallal volt csak erosebb az en pozi tesztem :) 6 honapos lesz most a kislanyom.
Ismeteld meg mindenkepp! Szurkolok!
8/11 anonim válasza:
Ez nega, a reagens így száradt meg a teszten..Nincs 2. csík!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!