Két pozitív teszt ciklus 24-25. napján érzékeny teszttel,26. napon negatív, akkor most mi történt?
Nyugi!
1. minek tesztelsz ennyit?
2. Az hogy 24-25 nap gondolom 10-es teszttel volt pozi, még ne adjon okot aggódni arra, hogy 26. nap erősebb teszttel negatív! Valakinek a 25ös teszt még menszi kimaradás után is csak napokkal mutatja ki a babát!
NE tesztelj! Légy pozitív és várd ki a kövi tesztig a hogy legalább megjön e vagy nem!
Tudom, nehéz várni én is sokat vártam a 2. babámra, de pont abba a hónapban lettem babás amikor már feladtam és sok más dolgom volt abba a hónapban!
1. vagyok!
Tényleg tudom hogy nehéz! Szerintem én is vagy 100 tesztet lőttem el tök feleslegesen mint kiderült, csak mert másnak már kimutatja előbb is! :S
De hidd el, ha tényleg ott a baba, pár nap és kimutatja!
Drukkolok!
Szia!
Nekem a nemvárt napján is csak olyan halvány volt a csík, hogy szinte nem is látszott.
Most egy héttel később már nem kell fürkészni. Ne aggódj, mert csak rosszabb vele.
Mivel a 10-es nagyon érzékeny teszt, a 25-ös meg egyáltalán nem, így a 25-össel csak a kimaradt mensi után érdemes próbálkozni.
Valakinek még akkor sincs elég HCG a szervezetében, hogy ki tudja mutatni!
Ha 10-es teszt + lett, szerintem nincs ok az aggodalomra, csak várni kell, hogy termelődjenek azok a hormonok, amik a 25-ös tesztel is + mutatnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!