Az X-epil teszten mindig látszik egy nagyon halvány csík? (képpel)
Ma reggel elvégeztem egy X-epil tesztet, időn belül észrevehetővé vált egy kis második csík, de nem igazán színes, száradási csíknak gondolnám, majd kíváncsiságból a másikat is felhasználtam délután, amin ugyanezt vettem észre. Lefényképeztem, így néz ki kb. 5-10 perc múlva. Valószínűleg még nagyon korán vagyok (ráadásul nem szabályos a mensim), de ma meg tegnapelőtt volt egy minimális barnázásom, ezért gondoltam, megpróbálom a tesztet.
Ez a teszt mindig mutat száradási csíkot?
probalj kicsit turelmes lenni!
esetleg 2 nap mulva kiprobalhatnad a corax tesztet. azert ajanlom, mert az x-epilt meg 2 nap mulva is nagyitoval kene nezned, az erosebb csikot ad, ha van valami. (nekem ugy volt)
Veszek akkor másikat, ha minden igaz, olyan coraxot láttam a dm-ben az x-epil mellett.
Nem tudom, az az érdekes, hogy a fotón szerintem színesebbnek tűnik, mint szabad szemmel, én is meglepődtem.:) De próbálok várni holnaputánig, és csinálok új tesztet, de hát most folyton ezen jár az eszem.
Ez bizony nem száradási csík!
Babás vagy. gratulálok :)
Azért vagyok bizonytalan, mert nem szúrja ki a szememet éppenséggel, úgy értem, egy halvány pozitív ennél erősebb, de hát nagyon szeretném, ha alakulna a dolog. Köszönöm a drukkot meg mindent!:)
Egy x-epilem maradt, nem bírtam várni, úgyhogy megcsináltam délelőtt. Ugyanazt látom. Veszek szerintem Coraxot, meg Clearbluet, amit ajánlottak, hátha okosabb leszek, és holnap újra teszt.
Ez volt a mai:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!