Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az X-epil teszten mindig...

Az X-epil teszten mindig látszik egy nagyon halvány csík? (képpel)

Figyelt kérdés

Ma reggel elvégeztem egy X-epil tesztet, időn belül észrevehetővé vált egy kis második csík, de nem igazán színes, száradási csíknak gondolnám, majd kíváncsiságból a másikat is felhasználtam délután, amin ugyanezt vettem észre. Lefényképeztem, így néz ki kb. 5-10 perc múlva. Valószínűleg még nagyon korán vagyok (ráadásul nem szabályos a mensim), de ma meg tegnapelőtt volt egy minimális barnázásom, ezért gondoltam, megpróbálom a tesztet.

Ez a teszt mindig mutat száradási csíkot?

[link]

2013. máj. 26. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, vegyél digitális tesztet, az kiírja egyértelműen.
2014. máj. 10. 10:19
 62/69 anonim válasza:
Kedves mindenki! Remélem él még ez a topik, bár úgy látom nagyon régen írtatok már bele! Kérlek segítsetek, mert nagyon bizonytalan vagyok! 2015. májusban abba hagytam a fogamzásgátló szedését. Párommal babát szeretnénk, eddig mindig védekezés nélkül voltunk együtt,sajnos sikertelenül. A menzeszem beállt 31 napra. Most viszont azt vettem észre, hogy mikor meg kellett volna jönnie nem jött meg, helyette barnás pár csepp folyás jött, 4 napon keresztül. Minden nap épp egy kis csepp, hasam se görcsölt. Ma reggel teszteltem és láttam egy nagyon halvány második csíkot, vagy lehet azt csak én képzeltem oda? Kérdésem az lenne, hogy szerintetek terhes lehetek? Nagyon szeretném már
2015. okt. 13. 10:28
 63/69 A kérdező kommentje:
Lehetsz terhes, de ezt innen sajnos nem fogjuk tudni megmondani. Kellene csinálnod még egy tesztet. Másik fajtával akár, vagy érzékenyebbel. De, ha van képed a tesztről, mutasd meg, azt látva könnyebb megmondani, hogy a csík csík-e valójában. :) Drukkolok!
2015. okt. 14. 17:14
 64/69 anonim ***** válasza:

Szaiasztok!Nekem 2 Gabriell teszt van a kezembe,ès nagyon nem tudom eldönteni,hogy ez szàradàsi csìk vagy sem!Egy dèlutanit ès egy reggelit csinàltam,mindkèt esetben ez a csìk van!Vettem màst tesztet azon pedig semmi!(Movo Romed)A Gabriell-es tesztnel kb 40 perc mulva jött a csìk,előtte èppen csak làthatò vonalka volt!Szerintetek?

[link]

2016. aug. 6. 13:25
 65/69 Csincsy ***** válasza:

Sziasztok! Bocsanat, az ekezetnelkuliseg miatt! :)

Latom, hogy regi a kerdes, de mivel en is idetalaltam valahogy, bizonyara sokan masok is... ezert szeretnek irni egy par sort. Ha a peteeres utan, illetve a nem vart napja elott tul koran csinal tesztet az ember lanya, es pozitiv lesz, aztan meg megis negativ, es nincs baba, az nem biztos, hogy a teszt hibaja. Sok terhesseg veget er, mielott meg tudni lehetne rola, pl. nem megfelelo beagyazodas miatt... a hcg hormon mar termelodik, a teszt pozitiv lesz, de megsem jok a korulmenyek, igy nenstruacio lesz a vege. Ezert nem szabad tul koran tesztelni. Tudom, hogy nehez varni, de inkabb, mint sorozatosan csalodni.

En valahanyszor hasznaltam eddig x-epil tesztet, mindig rendesen mutatta az eredmenyt, negativat, soha nem vot szellemcsik, vagy ilyesmi. Most a pozitivra varok meg par napot! :)

Kerdezo! Remelem azota sikerult a baba! :)

2016. okt. 5. 18:22
 66/69 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság, ugyanakkor nekem ez a teszt peteérés nélküli nagyon hosszú ciklusban is mutatott fals pozit, miközben másik teszt hómező volt. Hajlamos rózsaszínes száradási csíkot adni, legalább is, amikor én használtam, előfordult sajnos. Ellenben a leghalványabb csíkot adta mind közül, amikor terhes voltam. :) Nekem ezek a tapasztalataim. Azóta már van egy egyéves kisfiam szerencsére. :)
2016. okt. 6. 03:11
 67/69 Csincsy ***** válasza:
Gratulálok!! :)
2016. okt. 6. 22:26
 68/69 anonim ***** válasza:
De jo, gratulalok!!
2016. nov. 3. 09:55
 69/69 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. nov. 8. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!