Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az X-epil teszten mindig...

Az X-epil teszten mindig látszik egy nagyon halvány csík? (képpel)

Figyelt kérdés

Ma reggel elvégeztem egy X-epil tesztet, időn belül észrevehetővé vált egy kis második csík, de nem igazán színes, száradási csíknak gondolnám, majd kíváncsiságból a másikat is felhasználtam délután, amin ugyanezt vettem észre. Lefényképeztem, így néz ki kb. 5-10 perc múlva. Valószínűleg még nagyon korán vagyok (ráadásul nem szabályos a mensim), de ma meg tegnapelőtt volt egy minimális barnázásom, ezért gondoltam, megpróbálom a tesztet.

Ez a teszt mindig mutat száradási csíkot?

[link]

2013. máj. 26. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:

[link]

A felso tesztek idorendi sorrendben: szombat-vasarnapI-vasarnapII-hetfo-kedd-szerda-pentek.

A legalso a corax, ha jol emlekszem hetfoi.

2013. máj. 27. 16:08
 22/69 anonim ***** válasza:
Gyönyörűszép, egyre erősödő csíkocskák!:))
2013. máj. 27. 18:03
 23/69 anonim ***** válasza:
3-as vagyok! Nekem ilyenek voltak a tesztjeim! Az első nekem se volt húú de erős!
2013. máj. 27. 18:44
 24/69 anonim ***** válasza:
A corax akkor hetfo, amikor az x-epil is, tehat nem a sorozat utan kovetkezo. Csak mert nem tudom, h ezt egyertelmuen irtam-e le.
2013. máj. 27. 20:47
 25/69 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi lett?
2013. máj. 28. 15:20
 26/69 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jutottam DM-be, csak Rossmanba, facelle-t vettem, tegnap estiből halványan látszódik a második csík, de a mai szerintem full negatív.:( Hát nem tudom. Rendeltem a netről 10-es teszteket. Elvileg holnap megjöhet, max holnapután a csomag. Nem tudom, hogy vegyek-e addig tesztet vagy várjam meg a csomagot. Pár napja érzem az enyhe mensis fájdalmakat és 1-1 nap kis barnázásom is volt, úgyhogy szerintem eléggé kétesélyes.:( De meglátjuk.
2013. máj. 28. 19:34
 27/69 A kérdező kommentje:

Ezek a tegnapi és a mai tesztjeim:

Az első x-epil, az alsó három facelle.

Az első facelle elég híg "alapanyagból" készült, a maiaknál is híg volt, de nyugtalanít, hogy az előző napinál sokkal halványabbak vagy teljesen negatívak lettek.:( És, ahogy írtam, barnázgatok, ami szintén nem jó jel.:( Olyan 10. dpo körül lehetek, de nem biztos.

[link]

2013. máj. 28. 22:19
 28/69 anonim válasza:
100%
Szerintem a Facelle a létező legrosszabb teszt 3-ból, kettőn ott van halványan a 2. csík.
2013. máj. 28. 22:36
 29/69 anonim ***** válasza:
Koran vagy meg akkor! Majd irj, h mi a helyzet a netes tesztekkel! Drukkolok!
2013. máj. 29. 04:18
 30/69 A kérdező kommentje:
Sajnos a netes tesztem tök negatív, valószínűleg most nem sikerült. Hogy az előző tesztek miért voltak olyanok, amilyenek, jó kérdés. Lehet, hogy majdnem sikerült a csoda, de végül mégsem.
2013. máj. 31. 18:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!