3 napja késik a menstruációm. Ma csináltam egy Gravi-HCG tesztet, ami hajnali 5kor negatív lett. Kb.30 perc múlva megint mennem kellett pisilni és ott volt egy halvány 2. csík. Meddig várjak a következő teszttel?
Sziasztok! 3 napja késik a menstruációm, ami nekem amúgy nagyon pontos.
Most próbálkoztunk először a babaprojekttel, tehát nem is stresszeltem és nem képzeltem be a tüneteket. Feszül a hasam és meg vannak duzzadva a melleim és a hőmérsékletem is magas maradt.
ha "biztosra" akarsz menni, és kibírod addig, két nap múlva reggel tesztelj, ha még akkor se jön meg. 5 nap késés után (akkor teszteltem először) nekem erős, egyértelmű pozitív volt
esélyes vagy, drukkolok :)
Igaz, hogy rá van írva,hogy 10perc után ne értékelje,de azért ott van az a csík. Na meg,ha mindig pontosan megszokott jönni,akkor nagyon esélyes is,hogy sikerült a baba. Pár nap múlva próbáld újra,vagy egy érzékenyebb tesztel holnap reggel.
Majd írd meg mi lett az eredmény. Kíváncsian várom :)Drukkolok
Én is drukkolok hogy babás legyél!
Viszont a pontos ciklusról annyit, hogy mikor mi elkezdtünk próbálkozni, a 23. napon volt pé-m. Előtte 28-29 napra mindig megjött. Azóta hol 35, hol 32. Pedig én se stresszeltem.
Mindegy az én esetem tuti kirívó!
Nagyon drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!