MEDI-LAB nagyon halvány teszt. Pozitív/negatív?
Ma vagyok a 12. dpo-n ma reggel egy nagyon nagyon halvány pozitív tesztem van a Medi-labbal (kb. 10 perc után látszott)? Szerintem nem vagyok terhes, mert a tegnapi 10-es tesztem és az ovutesztjeim is full negák, ilyenkor az előző terhességemnél már jól látható csíkos volt mindegyik.
Csak feltettem ma ezt a kérdést, hogy okuljanak az erre járók, sokat olvastam a Medi-labról és nagyon sokakat becsapott, szerintem most engem és ezért nem is reménykedem.
Feltöltöttem képet is, de nem igazán látszik, élőben azért erősebb.
De gondolom azert orulnel, ha megis baba lenne, ugye?:))
Nekem amugy a medi lab full nega volt, amikor az xepil halvany pozi, de nem volt baba valoszinuleg, vagy csak elindult valami, de megszakadt. A dokim pont ezert nem foglalkozik a teszt eredmenyeimmel+ ha kell ker egy vervetelt. Az szerinte mehbizhatobb, mint ezek a vacak tesztek. Szerinte csak penz kidobas. Es milyen igaza van...egy komolyabb osszeget mar en is kidobtam a kulonbozo tesztekre az evek alatt:((
Hááát örülnék persze, de lehet, hogy még várhatott volna egy picit a dolog mert a legkisebb babám is még csak 6 hónapos:)
Persze ha igaza van a tesznek akkor szeretettel várjuk...
Csak az első terhességeimnél TUDTAM teszt nélkül is, hogy babát várok, most meg nem érzem ezt+ az előző terhességeimnél már a 10. dpo-n halvány pozik voltak a tesztek, most meg mind negatív.
(meg hogy olvastam, hogy rengeteg embert átvert a medi lab, hát ezért kételkedem)
Köszönöm!
Igen, a csík azért látszódik élőben is, nem kell forgatni sem, itt már csak az a kérdés, hogy valós-e az eredmény, annyian panaszkodtak már a medi-labra.
Azért írhatnak olyanok is akiknek hasonló volt és volt/vagy mégsem volt baba!
sajnálom:(
a tieden semmilyen csík nincs? az enyém halvány pozi, jól látható kék csík a teszt csík is, már csak az a kérdés, hogy mennyire valós....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!