Xepil teszt csík tegnap láthatóan halvány pozi lett ma a predictor vizeletsugaras teszt negatív melyiknek higyek? Mensim hétvégére nem várom.
A Predictort sokan szidják és Nekem is volt vele rossz tapasztalatom. X epilt viszont sokan dicsérik.
Amúgy az első válaszolónak igaza van, tényleg csak túlpörögsz, ha már most elkezdesz tesztelni. Várd meg hogy ne jöjjön meg. Hidd el átérzem az izgalmad én 8 ra nem várom, és itt ülök egy Gabriel teszttel szemben.
De valahogy kibírom és ha addig nem jön meg hétfő előttig nem tesztelek.
Egyszer már a nemvárt 1. napján teszteltem és pozi lett. Utána még 2 teszt, és azok is pozik. Erre egy hét késés után megjött, szóval nagy csalódás volt. Ezért már nem merek korán tesztelni. Persze ez volt a ritka kivétel., általában a pozi teszt után boldog kismami válik az ember lányából. :))
én vizeletsugarasat még nem használtam. lehet,hogy nem sikerült "eltalálni" az érzékeny részét a tesztnek, azért nem tudja kimutatni?
13 hkm
A predictor egy nagy kaki, már bocsi a megfogalmazásért. Sok helyen olvastam hogy fals pozitívat ad ki és sajna a saját bőröm tapasztaltam meg januárban.
Viszont Márc 3ra nem vártam és febr 28-án este az X-epil halvány pozitív volt és ez mára már szép erőssé vált!
Ilyenek a tesztjeim múlt csüt óta! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!