Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Xepil teszt csík tegnap...

Xepil teszt csík tegnap láthatóan halvány pozi lett ma a predictor vizeletsugaras teszt negatív melyiknek higyek? Mensim hétvégére nem várom.

Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 13:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

néztem hogy teszteltél Clearblue-val!

Sok helyen olvastam, hogy sajnos az is mutat megtévesztően pozit. Ha csak egy nagyon vékony csík van függőlegesen akkor az nem feltétlenül pozit jelent. Arról nem tudsz képet feltenni?

2013. márc. 10. 08:42
 22/25 A kérdező kommentje:
képet nem már kidobtam.de valóban sokaknak ad ki vékony csíkot a clearblue teszt töbet sem veszek mogyuk két ével ezelőtt 3 db clearblu tesztem is pozitiv volt csak bana sehol nem volt.
2013. márc. 10. 09:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Azóta se jött meg? akkor azért lehet van ott valaki? Mikor mész dokihoz?
2013. márc. 10. 16:39
 24/25 A kérdező kommentje:
nem még nem jött meg hálisten lekopogom! én is ugy érzem lehet van ben valaki :) de mindenkép meg irom mikor fogok megint tesztelni.
2013. márc. 10. 19:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény?:))) Remélem pozitív teszt:)
2013. márc. 18. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!