MEDI-LAB nagyon halvány teszt. Pozitív/negatív?
Ma vagyok a 12. dpo-n ma reggel egy nagyon nagyon halvány pozitív tesztem van a Medi-labbal (kb. 10 perc után látszott)? Szerintem nem vagyok terhes, mert a tegnapi 10-es tesztem és az ovutesztjeim is full negák, ilyenkor az előző terhességemnél már jól látható csíkos volt mindegyik.
Csak feltettem ma ezt a kérdést, hogy okuljanak az erre járók, sokat olvastam a Medi-labról és nagyon sokakat becsapott, szerintem most engem és ezért nem is reménykedem.
Feltöltöttem képet is, de nem igazán látszik, élőben azért erősebb.
Nem örülök még...
Milyen tesztet vegyek? Fogalmam sincs melyik a megbízható. Hát tesztelni csak max 2-3 múlva tudok,mert ebben a hónap 2 kisgyerekkel nem tudok elmenni még a patikába sem (férjemnek meg egyelőre még nem szeretnék szólni...)
vaterás teszttel próbáltam tegnap az full negatív lett
próbálok beszerezni egy digitális clear bluet, a korábbi terhességemnél csak a medi lab és a digis cb lett pozi, a többi nega volt a mensi előtt. hát majd kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!