Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az X-epil teszten mindig...

Az X-epil teszten mindig látszik egy nagyon halvány csík? (képpel)

Figyelt kérdés

Ma reggel elvégeztem egy X-epil tesztet, időn belül észrevehetővé vált egy kis második csík, de nem igazán színes, száradási csíknak gondolnám, majd kíváncsiságból a másikat is felhasználtam délután, amin ugyanezt vettem észre. Lefényképeztem, így néz ki kb. 5-10 perc múlva. Valószínűleg még nagyon korán vagyok (ráadásul nem szabályos a mensim), de ma meg tegnapelőtt volt egy minimális barnázásom, ezért gondoltam, megpróbálom a tesztet.

Ez a teszt mindig mutat száradási csíkot?

[link]

2013. máj. 26. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Most már nem értem, a reggeliből negatív.:( Ez valami idegtépő...:S Nem értem.
2013. jún. 2. 12:50
 42/69 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon rossz lehet, nem értem, miért ilyenek ezek a tesztek. Valakinél meg világosan jelzi, hogy terhes vagy sem. Esetleg valami hormonprobléma nincs? Egyszer azt olvastam a teszten, hogy néha mutathat halvány pozitívat, ha valamilyen hormonális betegség áll fenn...de ezt ne vedd készpénznek.
2013. jún. 2. 15:25
 43/69 anonim ***** válasza:
Ez nem így van.Csak bizonyos ciszta fajták,illetve a tüszőrepesztő injekció okozhat téves pozitívat,de semmi más nem.Remélem a holnap reggeli eredményed megnyugtatóbb lesz.Illetve a teszteknél még az játszhat közre hogy mennyire érzékeny.Lehet amit ma reggel csináltál ahhoz még nincs elég hcg a szervezetedbe hogy kimutassa.Kitartás!Tudom nehéz...én is megrögzött tesztelő vagyok. :)
2013. jún. 2. 15:40
 44/69 anonim ***** válasza:
gyűlölöm én is a teszteket,meg lehet tőlük őrülni :((
2013. jún. 2. 16:17
 45/69 anonim válasza:
Kedves előző, a tájékoztatóban nem részletezte, hogy mitől van. De, lényegtelen is ez esetben. Viszont most már én is kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni.
2013. jún. 2. 16:20
 46/69 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, mitől lehet. Most már kivárom, hogy mi lesz, aztán mindenképp meglátogatom úgyis az orvost.

A tegnapi és a mai tesztek már mind egyformák, one step, 10-es erősségű vékony tesztcsíkok, elvileg érzékenyebbek, mint mondjuk az x-epil. Reggel csináltam kettőt, hátha csak hibás a teszt, de mindkettő ugyanolyan negatív, ahogy én látom. Most délután is csináltam egyet, azon mintha derengene valami, de a tegnapihoz képest az is semmi.

Meg kéne próbálnom kihagyni a holnapot valahogy, de szerintem kivitelezhetetlen.:) Már letettem róla igazából, csak nem teljesen, és az a kis halvány reménysugár még tartja magát, amíg meg nem jön. Napok óta van barnázgatásom, kevés, csak a wc-papíron veszem észre, ha van. Nincsenek görcseim, csak kicsit húzó, izomlázszerű érzés a hasamban.

2013. jún. 2. 19:03
 47/69 anonim ***** válasza:
szia! lett azóta valami...?
2013. jún. 3. 21:12
 48/69 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy a legutóbbi halvány pozitív terhességi teszt valószínűleg az lh-csúcsra reagált a szervezetemben, mivel a napokban volt tüszőrepedésem. Hogy előtte miért voltak olyanok a tesztjeim, amilyenek, nem tudni, cisztám nincs, de jól elcsúszott a ciklusom, így most tovább izgulhatok, hogy sikerült-e. Szóval nem csak az ovu teszt reagálhat a hcg-re, hanem néha fordítva is, ezt is megtudtam.
2013. jún. 5. 20:08
 49/69 anonim ***** válasza:
köszönjük hogy megírtad, kitartást és ne izgulj túl semmit!! az nem tesz jót :)) minden rendben lesz , ahogy lennie kell! ne aggódj :) lesz babád, amikor lennie kell! nyuuugi:))) szép estét!
2013. jún. 5. 20:11
 50/69 anonim ***** válasza:
szia!mi történt veled azóta?
2013. júl. 23. 14:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!