Az X-epil teszten mindig látszik egy nagyon halvány csík? (képpel)
Ma reggel elvégeztem egy X-epil tesztet, időn belül észrevehetővé vált egy kis második csík, de nem igazán színes, száradási csíknak gondolnám, majd kíváncsiságból a másikat is felhasználtam délután, amin ugyanezt vettem észre. Lefényképeztem, így néz ki kb. 5-10 perc múlva. Valószínűleg még nagyon korán vagyok (ráadásul nem szabályos a mensim), de ma meg tegnapelőtt volt egy minimális barnázásom, ezért gondoltam, megpróbálom a tesztet.
Ez a teszt mindig mutat száradási csíkot?
Hát nem tudom, mitől lehet. Most már kivárom, hogy mi lesz, aztán mindenképp meglátogatom úgyis az orvost.
A tegnapi és a mai tesztek már mind egyformák, one step, 10-es erősségű vékony tesztcsíkok, elvileg érzékenyebbek, mint mondjuk az x-epil. Reggel csináltam kettőt, hátha csak hibás a teszt, de mindkettő ugyanolyan negatív, ahogy én látom. Most délután is csináltam egyet, azon mintha derengene valami, de a tegnapihoz képest az is semmi.
Meg kéne próbálnom kihagyni a holnapot valahogy, de szerintem kivitelezhetetlen.:) Már letettem róla igazából, csak nem teljesen, és az a kis halvány reménysugár még tartja magát, amíg meg nem jön. Napok óta van barnázgatásom, kevés, csak a wc-papíron veszem észre, ha van. Nincsenek görcseim, csak kicsit húzó, izomlázszerű érzés a hasamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!